Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Ahad, 9 Disember 2012

Jom Cuba ^___^

ENTRI BARU ADA DIBAWAH YE KAWAN2... SILA SCROLL KEBAWAH :))

Jom cuba kawan-kawan jus pure marine collagen yang berkhasiat dan membuat kita sentiasa bertenaga

TAMAT PROMOSI YE KAWAN-KAWAN.. TIADA LAGI JUS
RM1.00 JIKA HENDAK MINIMUM ORDER 10 CUP DENGAN
HARGA RM2.00/CUP :D
 Jom cuba pula Masker seperti kata komen di FB saya ni....


TAMAT PROMOSI YE KAWAN-KAWAN.. HARGA SEKARANG
 RM2.00/CUP MINIMUM ODER 10 CUP ;D

 Jom cuba juga kerana rumpai laut berkesan rawat sakit jantung seperti di siarkan di Berita Harian...


Jom jumpa saya untuk mendapatkan Jus Kalogen Asli /Masker/ Set Pure Marine Callogen ini di Taman Rekreasi Seksyen 7 Shah Alam pada hari Sabtu 8 Disember 2012 dari pukul 4.30 petang hingga 6.30 petang...



Jom jumpa saya juga  untuk mendapatkan Jus Kalogen Asli /Masker/ Set Pure Marine Callogen ini di tempat letak kereta di atas bersebelahan Stadium Malawati Shah Alam pada hari Ahad  9 Disember 2012 dari pukul 9.00 pagi petang hingga 12 tengahari  ...


Ramai yang telah mencuba... anda bila lagi...
Aishah dah cuba....
Naz juga dah cuba..

Bagi kawan-kawan yang tinggal jauh dari Shah Alam silalah oder yg belum dibuat jus ye...

Kos Pos Laju RM6.00/100gm

Kos Pos Laju RM6.00/set

Pembayaran boleh dibuat melalui :

MBB : 162106114926. NORHAYATI BINTI MOHD ISA
BANK ISLAM : 12038010099368. NORHAYATI BINTI MOHD ISA

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan) Selepas bank in sila lampirkan bukti/ slip bayaran ke email saya : cahaya2569@gmail.com.

atau SMS saya maklumat berikut : nama bank, tarikh, masa, CDM, no. rujukan,jumlah, jenis/set produk dan maklumat peribadi untuk penghantaran - nama ,alamat, no telefon penerima ke talian saya 019 3880499

Sebagai contoh SMS :-

BIMB, 2 DIS, 2:15PM, CDM 8428, 99625,RM100, 5 SET A, NURUL AINI, NO 14, JALAN BUNGA RAYA, 75000 MELAKA, 019- 9876543.


MBB, 2 DIS, 2:15PM, RM100, 5 SET A, NURUL AINI, NO 14, JALAN BUNGA RAYA, 75000 MELAKA, 019- 9876543.


Saya akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. No tracking pengeposan akan di siarkan di blog ini dan anda boleh menyemak sebaik sahaja produk sudah di poskan.


12 ulasan:

  1. chaiyokkkk

    mmg ramai bsua kawan2 y gigih bniaga online or live
    moga bjaya..


    ps:
    ayu beli online. syukur mmg byk pbezaan pd kulit ayu

    BalasPadam
  2. salam kak yati....
    memang berkesan la...kak yati...hari tu balik kampung adik yan ada bagi yan cuba memang best....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. itulah maklumbalas yg akak dpt dari pengguna ...hendaknya FB.. :)

      Padam
  3. ramai yg puji nih...bagus nampaknya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom lah cuba Nur... hasilnya pasti memuaskan hati :D

      Padam
  4. CH dah cuba ke... sebelum ni saya pernah baca dalam blog C'Jai pasal collagen ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. CH dah cuba.. dulu pukul 9mlm dah mengantuk Dan letih jer... skrg boleh mop satu rumah lg Dan pukul 11 mlm ok lg.. bangun pagi bertenaga Dan segar jer bdn. Alhamdulillah...

      Padam
  5. QH ade beli jugak..tp lum cuba2 lg..asyik lupa..ade 2 botol dlm petiais tu..hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cubalah QH nanti rasa perubahannya... best sangat :D

      Padam
  6. Kak Lang PM pun berniaga kollagen nih,hehe

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)