JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Sabtu, 28 April 2018

RAIKAN CINTA :: ATIQAH💖FAIZ - 15 APRIL 2018💝💕

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik jua hendaknya.

Ingin juga mencoret moment indah adik ipar yakni adik en suami yg melangsungkan perkahwinan pada 15 April 2018 yg lalu. Majlis tak buat dikampung. Sekarang ni jenis gabung dgn belah lelaki sekali. Senang macam tu kan. Buat di Serdang.. lupa lak nama tempat tu 😉

Lepas nikah tu sempatlah bergambar dgn pengantin. Adalah gambar berlima tu..😍

Boleh anak dara saya ni jadi flower girl hihihi.. sudah malu tersipu-sipu keduanya.😀

Suka tengok gambar ni.. en suami satu keluarga.. cuma seorang je tak ada.. Alin, yg mengikut suaminya sambung belajar di Leeds.

Selepas menepung tawar pengantin.. hanya gambar berdua jer.. anak2 semua dah entah kemana.. hendaknya nabil.. sepuloh kali rasanya menghadap aiskrim tu😂

Akhir sekali reramai bersama saudara mara yg datang meraikan.

Ini masa sengang menunggu majlis habis pukul 3.00pm. Jadi bergambarlah dgn atuknya.. sebab lepas tu nak hantar balik asrama semula..

Semoga ikatan perkahwinan berkekalan hingga ke syurga buat mereka berdua.

8 ulasan:

  1. Alhamdulillah...bertambah ahli keluarga...syukur..

    BalasPadam
  2. bestnya kenduri. boleh kumpul ramai-ramai dengan saudara mara semua gembira-gembira kan

    BalasPadam
  3. lama tak nengok akak sefamily....
    yelah skrg kenduri kawin bt sekali je, pntnya pun sekali... memudahkan kedua2 pihak

    akak nampak makin berseri la.... ke sbb lama dh tak nampak akak

    BalasPadam
  4. tahniah bertambah lagi ahli keluarga. seronok reramai raya nanti :)

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada pasangan pengantin....
    Sekarang ni tgh honeymoonlah ye Ti.... hihihi syok betul diaorang kan....
    Sejuk je mata memandang semuannya biru....
    Yelahkan.... senang buat majlis sekali harung, tak payah nak penat penat. Cuma pengantin jerlah tak best kot, tak dapat tukar tukar baju

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)