JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 28 Februari 2019

APA KHABAR MU CH ... 😊❤️

Assalamualaikum kekawan 😍
Semoga kita semua berada dlm rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik jua 😍😘❤️

Tentu kekawan tertanya2 bgmn keadaan saya selepas rawatan RAI Tu Kan..
Badan2 saya sakit2 Dan lemah selemah2nya.. Allah jua yg bagi kekuatan pada saya..
Pada Hari pertama lepas pantang RAI Tu.. saya mula utk mengemas bilik Dan membasuh Kain baju.. saya buat kerja mcm biasa utk memasak.. 
Akhirnya ptg Tu saya down teruk sgt.. lesu selesunya..πŸ˜·πŸ€’

Bila masuk FB group TDA merdeka pun membincang perkara yg Sama selepas rawatan RAI ni..

Mereka suruh rehat dulu.. sbb semuanya mengikut keadaan badan sendiri. Faktor umur pun ye juga.. untuk recover semua ini mahu 1 2 Bulan.

Hari Ahad baru ini, adik saya Pak itam Tu dtg ziarah saya, dia bawa lah gel bidara ni utk sapu kat leher. Alhamdulillah terasa kurang sakit leher ni. Ada Rasa mcm bengkak ni... Sakit Rasa tekak.. jazakumullahu khairan khatira buat adik yg dtg ziarah saya.

Maafkan CH doakan CH ye sahabat 😍❤️


6 ulasan:

  1. moga akak terus di beri kesembuhan n kembali sihat seperti sediakala ya kak...

    BalasPadam
  2. Allahuakbar, semuga diberikan kekuatan untuk sihat semua seperti dulu Yatie..

    BalasPadam
  3. Semoga segera sembuh insya Allah

    BalasPadam
  4. Semoga cepat sembuh..bersabar ye..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)