JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 22 Julai 2019

SKEWERS AYAM KEBAB πŸ˜‹πŸ˜πŸ€©


Assallamualaikum kekawan semua 😍

Semoga Kita semua berada dlm rahmat Allah SWT Dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya πŸ˜˜πŸ˜πŸ’–

Sudah lama saya tak cerita masakan dalam blog saya ni kan πŸ˜‰
Sekarang Bab suka mencuba resepi tumpah kuahnya pada anak sulong saya Sofea Nabilah🀩☺️

Hari sabtu lepas dia mencuba masaknya skewers Ayam Kebab ni.. ternyata sedap kekawan.. masa ni lah nak suruh Nabil makan sayur, mama tak boleh dah makan brokoli Tu πŸ™ƒ, sewaktu dulu itulah sayuran kegemaran, jadi sayur Tu bagi pada Nabil Dan Nabilah 🀩☺️



Bakar Dalam pemagang ajaib ni aje, malas saya nak buka oven Tu, aduhai kesian oven Tu, hampir 5 Tahun tidak digunakan, nanti cuba on Kan semula, jangan merajuk sudah πŸ™ƒπŸ€—πŸ˜¬



Kekawan nak tengok resepi , ambil lah yg saya print screen ni, ternyata menggunakan kemudahan yg ada hahahaha πŸ˜‚πŸ€£
Sebenarnya malas nak salin. Memaaf ye kekawan 😘

6 ulasan:

  1. Wah...nampak sedap tu ha...pandai anak dara tu masak erk...

    BalasPadam
  2. Sedapnya, CH! Pandai pulak your doter masak skewer ayam ni. Teruja PH nak cuba :)

    BalasPadam
  3. wah..terima kasih resepi nya. boleh lah terai nanti

    BalasPadam
  4. rajinnya Nabilah! Malu acik! hahaa
    terus rasa nak try buat.

    BalasPadam
  5. sedapnya.. blh try resepi ni

    BalasPadam
  6. walaupun simple tp sedap , sayur tu pun dr tak mau mkn jd nak makan kak

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)