JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 2 November 2020

Part 1 :Reunion Ladies Sugeh Trip 😍🌹

 Assallamualaikum kekawan semua 😍

Semoga kita semua berada dlm rahmat Allah SWT jua hendaknya 😊

Dah sebulan baru nak up entry.. tak apa lah utk kenangan di blog saya ini.. pastu ada hati pulak nak buat by part🀭jangan sampai Tahun depan part Tu sudahπŸ™ˆπŸ˜‚

Nak juga abadikan  diblog saya ini reunion Ladies SMBG di Sugeh Resort Dato' Alif Syukri ni 😍 Kali ini kami bermalam 2 hari 1 malam dari 2-3 hb Oktober 2020.
Perancangan ini dah lama dari bulan April dgn andaian Wabak Covid 19 dah pulih.. sekali tu mendadak naik selepas pilihanraya Sabah.

Oleh kerana semua telah ditempah dan dibayar, Kami tawakal untuk meneruskan reunion ini.


Selepas semua dah tukar baju dari dlm beg Tu.. Kita bergambar PulaπŸ€— bermacam Gaya yg dibuat oleh Kami yg dah 5 series ni🀭

Petang tu program kami hanya bersantai-santai dan bermandi-manda dikolam renang tu.. saya tak mandi, hanya celup-celup kaki je😁

Selain Tu kami mula dengan high tea pulak petang tu. Siapa yg smpi dulu kenalah menyusun bahan yg dibawa. Ptg Tu punya high tea adalah potluck dr kekawan semua, saya bawa rendang ayam kampung dgn maman, itu permintaan dari kekawan yg tak pernah rasa rendang ayam kampung dgn maman ni.. itu pun ada yg tak dpt rasa juga.. aduhaiii 🀭😁

Saya dah plan konon nak ambil gambar berdua dgn semua kekawan saya, namun tak berjaya juga.. sibuk semendang memasing.😁

Best friends saya dari form 1 smpi form 5.. form 5 dia dah kelas lain.. kalau tidak satu kelas aje. Ustazah sekolah ni.. mmg sporting Sungguh.. dah janji nanti Kita tidur sebilik ye.. konon nak sembang2.. penyudahnya saya yg tumbang dulu🀭 mana tak nya.. bila dah mkn ubat.. hanyutlah πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜‚πŸ˜‚

P/s nanti tunggu part 2 ye.. kisah mlm Tu lagi havoc .. mak mak dara ni πŸ™ˆπŸ˜‚

20 ulasan:

  1. Amboi semua comey2 mak2 dara ni, baju pink, tudung ada bunga2, mcm ni kalah anak dara tauπŸ˜†

    BalasPadam
  2. Seronoknya! Tempat cantik. Mesti jadi kenangan yang tak dapat dilupakan!

    BalasPadam
  3. seronoknya CH dapat bercuti sambil RU alhamdulillah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye Ana.. dah lama sgt tak buat RU.. dekat 5 Tahun.. jadi sempena 5 series.. remaja purba Kita buatlah RUπŸ˜‚πŸ™ˆ

      Padam
  4. Happy semua, cute pink belaka 😁

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima Kasih Syaz..
      Nak juga jadi remaja purba 🀭
      Tu yg pilih warna pink πŸ™ˆ

      Padam
  5. wahhhh bestnya kak.... meriah nengok siap ada baju sama, tudung sama... dengan bunga kepala tu dah macam flower girl...

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak nanti dana nak alamat akak, pm dekat fb yek

      Padam
    2. Terima Kasih Dana,
      Nak buat semua sedondon Tu lah 5 Bulan punya plan.. nak tempah baju bagai..😍

      Padam
    3. Dana akak dah PM alamat ye.. kat FB 😘

      Padam
  6. Bestnya berkumpul dan ebrmesara dengan rakan lama..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak bermesra zaman sekolah sha..umur pun dah 5 series😁

      Padam
  7. seronoknya jumpa kawan-kawan sekolah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima Kasih norlaili..
      Lama tak jumpa kwn sekolah ni.. Ada yg 30 Tahun tak jumpa..

      Padam
  8. abe kie baru je berjejak kasih dgn kwn sekelas masa sek ren dulu. dah 35 thn x jumpa tu...

    BalasPadam
  9. seronoknya ada kawan2 semua sporting macam ni..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)