Bawang putih tu mmg selalu letak dalam masakan pun Ti.... Seadap ah! Belimbing tu pun best bubuh dalam sardin. Yang pasting semua mak balun kalau lalu depan mata haha
Semua makanan yang sis senaraikan memang sudah tersedia di Malaysia kan, cuma kena amalkan sahaja, tapi KFC kadang-kadang menggiurkan kan.. hihi... nice sharing sis...
TERIMA KASIH ATAS PERKONGSIAN
BalasPadamBawang putih tu mmg selalu letak dalam masakan pun Ti.... Seadap ah!
BalasPadamBelimbing tu pun best bubuh dalam sardin. Yang pasting semua mak balun kalau lalu depan mata haha
dana mmg selalu suke lebihkan bwg putih dlm masakan kak, ikut org cina tuh kan depa suka mkn bwg putih bnyak khasiat katanya
BalasPadaminsyallah kita boleh amalkan semua petua2 nih, sbb makanan yg mmg biasa kita mkn, cuma perlu tambahkan lg n kerapkan lg amik
HERBA YG MUDAH DIPEROLEHI SEKITAR KITA
BalasPadamSemuanya ada di sekeliling kita.
BalasPadamLepasni bolehlah jadikan amalan pemakanan bahan2 tersebut.
Semua makanan yang sis senaraikan memang sudah tersedia di Malaysia kan, cuma kena amalkan sahaja, tapi KFC kadang-kadang menggiurkan kan.. hihi... nice sharing sis...
BalasPadamDen suko ulam pegago tu.
BalasPadamTakut gak kalo ado darah tinggi,buat maso ni belum ado laei.
Mencegah lebih baik kan.
Akak kalau masak2 taruk bawang putih lebih ti...suka sebab banyak khasiat.
BalasPadamSemua febret akak tu ,cuma air kelapa tu kurang sikit...
Wah, semua biasa makan. alhamdulillah :)
BalasPadamSemua ni menu kegemaran saya.
BalasPadamMudah2an terhindarlah saya (eh kita semua) dari darah tinggi hendaknya Kak Yt.
bagus tips akak ni. tq share.
BalasPadamdulu selalu blend epel ngan celeri untuk ayah.. mmg tinggi betol bacaan dia T.T
BalasPadam