JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 4 Oktober 2021

TB ~ Part Akhir :: Ladies Sugeh Trips ~Bacaan Yassin, Tahlil Arwah Untuk Sahabat Dan Tazkirah πŸ“—πŸ•ŒπŸ§•

 Assallamualaikum kekawan semua 🌹😍

Semoga Allah SWT kurniakan kesihatan yg baik jua buat kita semua 🌹❤️🌹


Pagi Tu sarapan dulu.. Tema baju jubah hitam dgn tudung merah ❤️😍 berseri mak dara semua ni 🀩

Penyudahnya jadi through back part akhir Gather Ladies di Sugeh resort tahun sudah.. dah betul sangkaan Akan dibawa ke Tahun depan entry nya πŸ˜‚πŸ˜‚

 Hari ini 4.10.2021 sudah setahun berlalu . Rindunya pd sahabatku yg kukasihi kerana Allah SWT. Setahun tidak berjumpa.. 😍😘



Sementara menunggu ustazah datang Kita sembang² lagi.. tak puas² bersembang mak² yg terlepas ni..🀩😘





Lebih kurang pukul 9.30am ustazah pun sampai.. buatlah sesi taaruf sikit dgn ustazah. Ustazah ni Che Ta yg Cari.. selalu dijemput Kuliah di surau Kota Damansara. 

Lepas Tu terus buat bacaan Yasin dibimbing olehs ustazah untuk sahabat sekolah yg telah pergi bertemu Pencipta.. semoga Roh mereka dicucuri rahmat Ilahi . Aamiin YRA πŸ€²πŸ»πŸ’š

Yang dibawah ni πŸ‘‡ senarai yg diambil Dari group wasap Ladies..

Jom kekawan utk Sama Kita bacaan Yassin  tahlil utk sahabat Kita yg dikasihi kerana Allah SWT yg telah awal meninggalkan Kita Dan Kita jua Akan menyusul. 😒😒

Boleh kita senaraikan Nama sahabat Kita yg telah pergi meninggal dunia, bertemu Pencipta.

Kekawan boleh sambung list. Boleh Kita bagi pd ustazah utk Kita doakan bersama.

1. Samsiah Binti Maan

2. Suzana Binti Mahadi

3. Maznah Binti Ismail

4. Ramadaniah binti Baharin

5. Azizah Binti Abd Rasad

6. Zalmah Binti Zama

7. Noraidah Binti Nazri

8. Rahimah Binti Adnan

lelaki

1. Pawira bin Ahmad

2. Shaharuddin bin Simid

3. Mohd Khir b Khairan

4. Rosli bin Kamali

5. Rashidi bin Said

6. Azami b Abu Bakar

7. Nazri b. Abu Talib

8. Mohiyadeen b Mohammad



Selepas bacaan Yasin, ustazah bagi tazkirah bertajuk sentiasalah menjaga silaratulrahim bersama sahabat. Ustazah kata bagus kakak² semua buat gathering mcm ni, inilah membuat ikatan semakin mesra.. 😘😍



Habis baca Yasin Dan tazkirah bergambar pula dgn ustazah yg sporting ni.. 😍😘


Bergambar pula diluar.. dekat kolam renang, ustazah kata best tempat ni, mcm nak buat family's day keluarga.. mmg sesuai utk keluarga yg ramai sebab banyak bilik dan ada juga rumah² bilik Di sekitar pool Tu.. anak2 mesti suka sebab boleh terus terjun je dlm pool Tu..🀩


Lepas Tu apa lagi Kita lunch lah pulak.. lunch tengahari ini dimasak oleh mama nisah katering, sahabat sekolah juga, sedap masakkan kampung nisah ni.. yg paling best masak lemak cendawan kukur dgn pucuk ubiπŸ˜‹ membuat Kami menambah nasi 🀭


Buat juga sambutan besday bagi ladies Dari Bulan Julai - Disember.. tidak ketinggalan juga ustazah pun besday SamaπŸŽΆπŸŽ΅πŸŽΌπŸŽ‚πŸŽ‚πŸ°πŸ°


Banyak tempat yg menarik utk bergambar disini, samada didalam atau diluar rumah..πŸ˜πŸ’–



Sebelum balik ke destinasi memasing jom lahhhh Kita bergambar lagiiiiii πŸ€ͺπŸ˜πŸ˜‚ selagi tak balik bergambar je laaaaπŸ’–πŸ€ͺ😁

Aduhaiiii semakin rindu saya dengan sahabat syurga ini.. Semoga Allah SWT merahmati Kita semua 🌹😍

p/s ikut tarikh draft pada 3/11/2020 tapi tak dipublish πŸ€ͺ🀭 nak tunggu setahun juga hahahaha 🀣 blog saya ni pun dah dua Bulan tak Ada entry.. padahal Ada je cerita nak diupload.. terperap dlm draft.. hahahaha 🀣 Kian lemau dah blog ni.. kena Cari semangat baru. Tengok kes Covid 19 dah Turun .. Dan dah boleh rentas negeri.. bapa mertua pun dah Tanya bila nak balik kg ramai² ni..😁

3 ulasan:

  1. kenangan indah pertemuan isyaAllah bertemu lagi

    BalasPadam
  2. semoga dapat berjumpa dan bergathering lagi ye kak... rindu betul nak bergather-gather gini

    BalasPadam
  3. Salam ziarah..meriah gambar

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)