JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 7 Julai 2021

Completed 2nd Dose Pada 4/7/2021 Dan Suami 1st Dose Pada 2/7/2021.. Alhamdulillah syukur 😘❤️

 Assallamualaikum kekawan semua 😍

Semoga Allah SWT kurniakan kesihatan yg baik jua buat kita semua 😍❤️


Alhamdulillah syukur pd 4/7/2021 saya dah lengkap vaksin yakni dos kedua..😍

Tahniah pada diri sendiri ...πŸ’

"Anda Harus Juga"

Slogan di frame itu menarik hati saya 🀩


Hanya kepada Allah SWT tempat saya bertawakkal selepas usaha dgn vaksin ini..😊

Encik suami ajak saya temankan dia masuk kedalam.. kebetulan kaki dia sakit..
Encik suami dose pertama pada 2/7/2021 Hari jumaat Di IDCC Shah Alam..
Saya tolong isikan borang Tu.. Kan saya dah pernah dose yg pertama...

Alhamdulillah syukur cepat juga nombor dipanggil.. nak mengejar solat Maghrib..

Kata petugas tu , puan teman smpi stesen 3 ye.. tapi kalau ada kerusi boleh je teman smpi stesen 5 Tu😁

Alhamdulillah syukur selesai vaksin pada pukul 8.00pm.. En suami appointment pukul 8.00pm tapi Kami pergi pukul 6.30pm.. smpi Sana pukul 6.45pm.. daftar semuanya dah 7.30pm.. Maghrib solat kat sana.. lepas solat kena dtg balik utk penerangan.. masa tu suami tanya boleh ke datang awal sebelum waktu .. doktor Tu kata boleh, janji tarikh Hari itu, pastu doktor cakap jika terlepas tarikh boleh dtg esoknya sbb Kami simpan vaksin ini. Masa isi borang tadi org sebelah Tu baru dapat masej appointment ptg Tu... Dia Dari Sri Kembangan, bergegas datang ke Shah Alam.. 
Kekawan kena selalu semak my sejahtera, takut dah dpt appointment dose pd Hari itu..

Nabilah suruh ambil gambar angkat jari telunjuk je.. Kata Allah SWT yg Esa jua tempat segala makhluk bergantung.. Abah nya pun buatlah.. yelah vaksin ini ikhtiar kita.. Allah SWT jua yg menentukan..

Kita simpanlah diblog kecik saya ini sebagai kenangan 😍

"SAYA TELAH LENGKAP DIVAKSIN"
"ANDA JUGA HARUS"
LINDUNGI DIRI LINDUNGI SEMUA 😍

PKPD = Patuh Kepada Perintah Allah SWT Diperketatkan

SOP = Sunnah Of Prophet Muhammad SAW diikuti



13 ulasan:

  1. Alhamdulillah. Syukur. usaha keranaNYA.

    BalasPadam
  2. alhamdulillah..masih menunggu panggilan

    BalasPadam
  3. Congrats CH sebab dah vaksin :)

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..
    Akk belum satu pun..sabar menunggu

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum, alhamdulillah. Tahniah, inshaAllah ikhtiar dan tawakkal terbaik. Yang dah vaksin boleh bawa teman ye? Maaf bertanya. Tkasih.

    BalasPadam
  6. tahniah...saya pun dah complete 2 dos..dengar2 kata nak kena 1 dos tambahan pada yang menerima Sinovac..huhu

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah dan Tahniah Ti... den hari rabu ni dose kedua Ti, Az kannn mmg makan tahun dos keduanya hahahha..

    BalasPadam
  8. Testing dulu…. Nama blog den tak keluo ni

    BalasPadam
  9. interactive-flat-panel
    Adopt full aluminium alloy panel structure, anodized surface process, ultra-narrow frame, rounded corner design, fashion and beautiful appearance
    4mm tempered glass with anti glare 3.Advanced IR 20 touching technology.
    The OPS host module adopts plug structure design, internal Inter standard 80pin interface, without any external power line and signal line, which is convenient for inspection, maintenance and upgrade, and achieves the aesthetic effect of the machine
    Front side interface: Public USB*3,Touch-USB*1,HDMI*1
    Front 8 buttons: POWER ,Input ,Menu, V+, V-, ECO, Home, PC-POWER(Power button for OPS PC only)
    Front side speakers, Prevents noise distortion due to embedding
    Adopt a high-performance infrared touch technology with anti-blocking and anti-stain functions, and the touch reception will not affect normal writing after blocking at single or multiple infrared transmitting points;

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)