JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 3 Oktober 2018

BOLEH ke UPDATE blog GUNA status WA πŸ˜†πŸ˜‰

 Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya..

Dah 3 hari 3 malam berkampung di Avisena Hospital.. apabila kak Nabilah sakit.. ini adalah kisah hari pertama.. doakan nabilah segera sembuh ye kekawan 😍😘






InsyaAllah.. nanti sambung cerita lagi.. kekawan layan dulu gambar2 tu 😍😘

21 ulasan:

  1. Kaedah baru yg effisien nampaknya ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la MM dah lama update blog..
      Keluar kaedah gitewπŸ˜‰

      Padam
  2. Ringkas tapi padat..
    Moga Nabilah diberi kesihatan dan kesembuhan....aamin.

    BalasPadam
  3. Mudah2an Nabilah cepat sembuhnya.

    BalasPadam
  4. Muga Nabilah cepat sembuh dan Yatie pun take care ya...

    BalasPadam
  5. nape kakak nabilah kak? sampai bengkak gitu mata dia
    sakit mata ke apa kak... aduhai

    untuk nabilah n akak, moga kuat n cepat sembuh ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada ketumbit kat dalam kelopak mata.. tu yg buat minor surgery.

      Terima kasih doa dana. Aamiin..

      Padam
  6. Balasan
    1. πŸ˜„πŸ˜‰ nmpk sgt malas nya CH ni kan SK..

      Padam
  7. Assalamualaikum,

    Semoga Kak Nabilah diberikan kesembuhan dan mama diberikan kekuatan.

    BalasPadam
  8. semoga cpt sembuh..sian dia..

    tp idea update guna wasap tu mmg terbaekkk..hihi

    BalasPadam
  9. Asalam..inilah dia sibuknya kehidupan kita kan..semoga tabah harungi hidup..yang sakit banyakkan sabar

    BalasPadam
  10. Assalm... Sya nk tnye mengenai tiroid... Sbb sya diberitahu doktor, sy ada masalah tiroid

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam..
      Uk boleh gi FB tiroid dan kita byk perkongsian disitu. CH pun join group tu.. cubalah..

      Padam
  11. siannye ,nabilah... semoga cepat sembuh ye..

    BalasPadam
  12. Baca cerita hang ni pun den dah penat Ti... mana taknya ke sana sini, mmg penat. Malam baru terasa letihnya kan.
    Moga Nabilah cepat sembuh....
    Gud luck Nabil!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)