Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 12 Mac 2014

STICKY POST 7 DAY #GIVEAWAY ~ 2ND BIRTHDAY BLOG CAHAYA HIDUPKU #12 MAC 2014


Entri yg baru ada dibawah ye kekawan
Assalamualaikum kekawan... Alhamdulillah... Ceria selalu :)


Sempena ulang tahun ke 2 Blog saya... :) cewah... saya ingin memberi hadiah kepada kekawan alam maya saya ni... tak sangka selama dua tahun ni 548 catatan telah saya tulis ... dengan yg sudi menjadi sahabat saya seramai 224 follower...
Seperti biasa giveaway blogger lain buat tu... dah pertama kali saya buat kan kena lah tiru blogger lain hehehe ...
Syarat-Syarat nya :-

1. Jadilah sahabat di blog saya... maknanya jadilah follower saya :)
2. Buat entri tentang Giveaway saya ni di entri kekawan ye tulis "2ND BIRTHDAY BLOG CAHAYA HIDUPKU " 12 MAC 2014"
Jika tak keberatan buatlah sedikit komen mengenai blog saya di entri kekawan ye... 
3. Tag tiga kekawan anda utk menyertai Giveaway ni..
4. Giveaway ini bermula 5 Mac sehingga 12 Mac 2014
5. Giveaway ini hanya di buka kepada blogger  di Malaysia sahaja. ( ini kerana dr luar Malaysia hendak menyertai.)


Okey selepas tu kekawan tinggalkan link di ruangan komen saya tu ye :)

Ini lah giveaway saya kepada kekawan alam maya saya ...

T-SHIRT dari BANDUNG

RANTAI JAM dari MEKAH MUKARAMAH

FREEZE MAGNET dari PANGKOR

Pemilihan yg bertuah adalah secara cabutan oleh tiga orang cahaya mata saya ini....
10 blogger bertuah akan dicabut oleh mereka ...

Harap kekawan semua sudi menyertai dan memeriahkan giveaway saya ni ye :)





58 ulasan:

  1. InsyaAllah sy pasti join kak.... kena draf entry dulu ye...hehe

    BalasPadam
  2. wahhhh jam tu menarik... InsyaAllah sy join nnt ya...

    BalasPadam
  3. Aku jd pemerhati jer boleh..tp dpt adiah jugak...hahahaha....ko tak kan sampai hati nak terajang aku kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaaahh ko joint sama GA ni Eye_Nee.... meriah sikit GA aku ...

      Tak sampai lak kaki aku nak terajang ko tu hahahha...

      Padam
  4. bismillah..saya join kak yatie
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  5. gudluck makk yee.,ehHHHee

    BalasPadam
  6. jap g free, insyaALLAH nureen join yerr

    BalasPadam
  7. Kakak akan join Yati. Ambil masa sikit.
    Mestilah nak support mama Nabil kan..:) Tungguuu!!

    BalasPadam
  8. Menarik hadiahnya.. Insyallah..

    BalasPadam
  9. wah!!! bestnya hadiah yang meriah.... nak join tp x tag kawan2 tu boleh x? he he he...

    BalasPadam
  10. wah kalu sy punya laptop ni boleh ases internet kn senang...susah duk type kt tepon je ni...apa2 pun happy 2 yrs jd blogger yer k.yati..:D

    BalasPadam
  11. nureen dah join :)
    http://nureenasirellesya.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  12. lawa2 hadiahnya..selamat bersegmen n happy anni 2nd year blogging :)

    BalasPadam
  13. ok done... hihi lupa plak kena letak link kakt sini
    http://blogrimbun.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  14. kena join ni.. bila der masa nnnt nak buatler...

    BalasPadam
  15. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  16. tengok hadiah menarik sangat ni..macam nak join jerk!
    apa apa pon goodluck akak..:) happy anniversari untuk CAHAYA HIDUPKU

    BalasPadam
  17. orang indonesia boleh ikutan ini apa tidak ye????

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aduhh... gi mana ni... org indonesia mau ikutan jugak...
      Meriah udeh GA saya ini... Minta maaf ye sis... untuk orang Malaysia aje Sis... susah saya kalau satu dunia mau ikutan.... :)

      Padam
  18. salam
    eh, nureen dh polo no 225 x silap..
    ada pic nama NUREEN, gmbq 4 beranak hehehe

    BalasPadam
  19. Joined :)

    http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  20. hilangkan stress jap kat mesyuarat...

    http://chequesuechekgu.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  21. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  22. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku.html

    BalasPadam
  23. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku.html

    BalasPadam
  24. Join ^_^
    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku.html

    BalasPadam
  25. Salam Kak Yatie: sy join ya..mana tau rezeki Pa'e..hehe
    http://atieyusoffamily.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  26. in sha allah... i try to join yer

    BalasPadam
  27. Joined :)
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  28. http://superpapaya.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  29. Bismillah. Joined :D
    http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  30. salam perkenalan nur hayati…saya tak join dulu (bg change kwn lama u) walau terliur gak hadiah best2 belaka, tapi nak kenal2 je dulu.

    BalasPadam
  31. OK Yati ini kakak punya:)

    http://zakiepurvit.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  32. Assalam... saya join under Kakzakie's invitation :D

    http://wafacw.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  33. Joined :D
    http://missprecious0902.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  34. dah join yati
    http://iamtifa.blogspot.com/2014/03/ga-2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku.html

    BalasPadam
  35. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  36. dah join yatie...

    http://alyadina.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  37. Happy 2nd birthday to your blog! Nice giveaway!

    BalasPadam
  38. saya join, bismillah..harap ada rezeki ye, aamin :)

    http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  39. happy 2nd birthday to your blog. Saya dah join
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  40. salam,
    join sis

    http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam

  41. happy berday to your blog Kak Yati......
    http://yang-cottage.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  42. Salam.HAPPY ANNIVERSARY BLOG YATIE..

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  43. salam saya nak join jugak di saat2 akhir..

    http://doraummie.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    Happy anniversary yer...

    BalasPadam
  44. joined juga
    follower baru

    salam kenal

    http://lobaksusue.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  45. Assalamualaikum :)
    Ros baru je follow blog ni..
    Ros join segmen ni yer..
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

    BalasPadam
  46. KALAU ADE MASA TERLUANG, MUNGKIN AKAN SERTAI.. TAPI SAYA NI JENIS YANG TAK BIASA JOIN SEGMEN, GIVEAWAY, ETC..

    BalasPadam
  47. CH...sori ye....OKje tak join segmen awak....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe... akak okjer hainom ;)
      Untuk kekawan yg ada masa jer ;)

      Padam
  48. Semoga berjaya..nampak macam best je hadiah-hadiahnya tu..

    BalasPadam
  49. say join.. saya join hihihihihi

    http://masyaamiraaimie.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku.html

    BalasPadam
  50. Join juga...

    http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku.html

    BalasPadam
  51. http://aisy-nasiha.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html?m=1

    Assalamualaikum...follower baru, dan sama2 memeriahkan giveaway ni..

    BalasPadam
  52. Assalam. nak tanya, dah umum pemenang belum? Hee :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)