JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 1 Jun 2020

TEST COVID 19.. SEMOGA DILINDUNGI ALLAH SWT ANAK2 SAYA😷

Assalamualaikum kekawan semua 😍😘

Salam 9 Syawal .. tentu kekawan dah Ada habis puasa 6 Kan.. saya baru mula puasa Hari ini.. semoga dipermudahkan Allah SWT utk saya berpuasa.. Aamiin 🀲🏻❤️


Pagi tadi pergi hantar Nabil Dan Nabilah ke klinik Kesihatan Daerah Seksyen 7 untuk test Covid, untuk syarat pelajar Tahfiz balik kemadrasah.. 

Saya tunggu Dalam kereta saja sbb tak ada parking.. tak sampai 10 minit nabilah call.. Mama dah siap.. ehhh kejap aje.. nak lama kenapa katanya 😁. Ok Naik kat atas mama nak pusing balik. Konon nak Cari parking , nak pergi tengok dorang 😁

Masuk je dalam kereta hero saya Nabil Tu cerita dulu.. "Mama yg cucuk kat hidung Tu sakit" katanya.. 

Pastu kak nabilah cerita " Doktor Tanya datang dgn siapa? kakak jawap dgn mama tapi mama tunggu kat kereta tak Ada parking" ohh ok.. nabilah bagi kad pengenalannya tengok Ada dlm daftar.. En suami dah daftar pada Hari jumaat itu Hari.. Tu yg dapat Hari isnin utk hadir test Covid Tu..

Lepas Tu Nabil pulak kena Tanya.. dia cakap Sama mcm nabilah Dan tunjuk itu kakak saya.. pastu doktor pun panggil kak nabilah Tanya.. kat Nabil dah bagi IC nya.. tengok dlm sistem dah ada namanya..

Alhamdulillah selesai urusan.. Mohon doakan anak2 saya ye kekawan, semoga terhindar Dari Wabak ini Dan boleh sambung semula hafazan Al Quran..

Bagi maahad Tahfiz yg hendak membuka semula pembelajaran , pelajar kena buat test Covid..

InsyaAllah Dalam dua Hari Akan dapat keputusan..




πŸ‘†Wasap Dari Klinik kesihatan daerah Seksyen 7 Shah Alam..πŸ‘‡


SALAM SEJAHTERA. 
KEPADA
MUHAMMAD NABIL SYAHMI BIN SHAMSUDIN
SOFEA NABILAH BINTI SHAMSUDIN

SILA HADIR KE KLINIK KESIHATAN SEKSYEN 7 SHAH ALAM PADA:
*TARIKH: 1 JUN 2020*
*JAM: 9.30AM*
*TEMPAT: ROSE CENTER, KLINIK KESIHATAN SEK 7 SHAH ALAM*

UNTUK PERSAMPELAN (SAMPLING) COVID19. 

SILA IKUT *LALUAN ROSE* SEPERTI YANG DILAMPIRKAN.

SILA PATUHI WAKTU TEMUJANJI DAN BAWA KAD PENGENALAN.

SILA JAWAB ‘YA’ SEKIRANYA ANDA MENERIMA MESEJ INI.
TERIMA KASIH.

PIHAK PENGURUSAN KLINIK KESIHATAN SEKSYEN 7 SHAH ALAM

Jika kekawan hendak test Covid bagi anak2 Tahfiz boleh daftar Di website KKM Dan pilih klinik Kesihatan Daerah tempat anda..

#Allahjagakita
#kitajagakita
#musaadahcovid19



14 ulasan:

  1. Semuga anak2 yatie negative dengan pendemic ini dan dapat meneruskan pengajiannya, Insya Allah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin 🀲🏻❤️ Terima Kasih atas doa kakrose..

      Padam
  2. Semoga keputusan negatif...amiin..

    takut gak nak buat test covid ni..cucuk kt hidung tu nmpk mcm seriau..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin 🀲🏻❤️ Terima Kasih atas doa Nohas...

      Ye yg cucuk kat hidung Tu sakit sikit kata anak CH

      Padam
  3. insyaAllah keptusannya baik-baik nanti, saya sama doakan ni.
    yang kat tv kata cadangan kalau nk buka sekolah guru pun kena buat test covid tu, ngeri saya dengar.. huhu, tgu apa pak menteri kata kita nak tak nak kena buatla kalau memang dh kena.

    saya pun baru mula puasa, day 2 ni.
    selamat berpuasa syawal sama-sama ya CH

    BalasPadam
  4. Tengok pun dah sakit swab test tu. 😣 moga semuanya baik2 saje adik2 hafiz hafizah 😊😊

    BalasPadam
  5. Semoga dipermudahkan segala urusan.
    Semoga dipelihara kesihatan kita semua.
    Saya dah buat test ni 19hbMay. Memang sikit sakit, tapi masih boleh tahan.

    Saya day4 puasa hari ni..

    BalasPadam
  6. MOGA SELAMAT SEMUANYA N TIADA APA2 MASALAH

    BalasPadam
  7. semoga semuanya baik2 sahaja buat anak-anak CH, aamiin ya rabb

    BalasPadam
  8. Moga baik2 saja..
    Aamiin Ya Robbal Alaminnn..
    Selamat Hari Raya Kak Yati.

    BalasPadam
  9. swab test kat hidung dan tekak tu memang agak sakit, sebab nk kene bahagian dalam tu kan. moga keputusannya ok dan mereka boleh sambung masuk ke sekolah seperti sebelum nya

    BalasPadam
  10. semoga dipermudahkan segala urusan. tgk org swab test kat hidung tu macam sakit je tapi rupanya x sakit ye.

    BalasPadam
  11. semoga kita semua dilindungi daripada virus berbahaya ini
    amin

    BalasPadam
  12. Moga anak2 CH dan kawan2nya dapat sambung belajar di tahfiz.

    Dengar cerita memang sakit part ambil sample hidung tu, acik pun rasa seram ni...tapi Nabil hebat boleh buat wpun sakit.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)