JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 14 Januari 2021

Alhamdulillah.. Sujud Syukur Aku Kepada Mu Ya Allah❤️

 Assallamualaikum kekawan semua 😍
Semoga Kita semua berada dlm rahmat Allah SWT Dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya 😊..

Yg bertanya apa khabar yati Dan Nabil skrg..
Alhamdulillah syukur semakin sihat.🥰 
Alhamdulillah syukur teramat sangat, Hari ini Nabil dah boleh discaj.. pagi lagi dah wasap saya, mama Nabil dah boleh discaj doktor kata. Terperanjat juga dgr, mama dah jumpa doktor ke Tanya Nabil, saya pukul 8am baru doktor panggil , test oksigen Dan BP.. puan tak boleh discaj Masih belum stabil sgt. Iyelah dah warga emas 😬

Tiada yg lebih menggembirakan seorang ibu apabila anaknya telah sembuh.. Nabil discaj Hari sabtu 9/1/2021.. tiga Hari aje dia Kuarantin.. bila tengok Surat discaj doktor Kira Dari tarikh dia demam cirit birit pada 31.12.2020. jadi dah 10 Hari.

Alhamdulillah syukur kepada Mu ya Allah yg telah memberi kesembuhan..





10 ulasan:

  1. Alhamdulillah..syukur.
    Nnt ti ceritalah mcamana proses rawatan covid ni ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. InshaAllah nanti Ti tulis proses rawatan Dan aktiviti harian. Tulis kat blog ni pun atas halalkan staff nurse Tu, supaya org lain dpt manfaat..

      Padam
  2. Alhamdulillah..
    Syukur..
    Balik nanti bleh buat kenduri sekeluarga.
    Anak dah lepas je, ibu2 akan automatic terus rasa sihat kan Kak..

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah syukur ya Allah

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah syukur.
    Moga rezeki kak yati pula discaj lepas ni aamiin

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah syukur... semuga terus sihat Nabil dan Yatie take extra care ya

    BalasPadam
  6. Syukur Alhamdulillah.Sesungguhnya nikmat sihat itu tidak ternilai.

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah. Lepas ni akak pula harapnya. Semoga Allah beri kesembuhan dan kesabaran

    BalasPadam
  8. alhamdulillah...walau dah discaj tetap jgn lupa SOP kita..kita belum menang huhuh

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)