Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 3 Oktober 2014

DOAKAN SAYA CEPAT SEMBUH YE KEKAWAN..

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dlm rahmat Ilahi hendaknya.. 
Sihat itu rezeki dan sakit itu juga rezeki.. musibah yg dtg adalah utk menghapuskan dosa2 kecil dan bersabar dgn nya mendapat pula pahala.
Saya demam pada hari jumaat.. kemudian berlarutan hingga isnin dan saya pergi klinik lagi , doktor check darah tiada jangkitan denggi tapi badan saya lemah dan panas tapi suhu mengatakan tidak demam, refer saya ke hospital DEMC , wad pulak penuh hanya masuk air sebotol, ptg tu saya discaj dari treatment room, MC tiga hari, saya balik kuang minta ubat penawar dan pergi berurut seba sakit2 badan dan sendawa aje, macam angin byk dlm bdn.. namun tak juga sihat semalam saya lemah balik dan mengalami cirit birit, maka doktor diklinik refer saya ke hospital.. Saya admit di KPJ hospital.. 
Pagi ni saya akan buat endoscopy di perut.. masukan kamera melalui mulut utk tengok perut dan usus.. semoga urusan saya dipermudahkan Allah..
Kifarah utk saya ni, agar sentiasa berzikir kpd Allah dan perlu banyak membuat amalan kebajikan..
InshaAllah kita bertemu lagi dgn kekawan maya.. dan doakan saya cepat sembuh ye kekawan.. wasallam .

33 ulasan:

  1. semoga akak segera sembuh amin... sabar kak ye..

    BalasPadam
  2. semoga kak yati segera sembuh yer....

    BalasPadam
  3. salam..
    semoga sembuh seperti biasa...semoga tiada apa2 yg luarbiasa..

    BalasPadam
  4. moga cepat sembuh..apatah lagi untuk nabilah yg ulang upsr kelak lebih bersemangat.

    BalasPadam
  5. Ya Allah kak.. patut lah akak sunyi je beberapa hari ni..moga di permudahkan urusan ya kak.. moga cepat sembuh..banyak kan rehat tau..:)

    BalasPadam
  6. semoga segera sembuh ye kak..take care

    BalasPadam
  7. lama sy x sempat bw, maaf sgt² saya baru tau hari ni.. saya harap sgt akak takda penyakit serius.. kuatkan semangat yer.. moga cepat sembuh...

    BalasPadam
  8. cepat sembuh ya... rest sepenuhnyer ya...

    BalasPadam
  9. semoga cepat sembuh ye yatie..

    BalasPadam
  10. Shafakillah Yati... dah kakak ni bukan boleh dengar kawan sakit pun nak nangis. Sedihnya dahlah nak raya. Moga Yati kuat dan tabah ye. Ujian dtg tanpa di duga. Buat Nabillah, Najeeha dan Nabil solat hajat moga mama cepat sembuh ye sayang... auntie doa dari jauh..

    BalasPadam
  11. ya allah..moga cepat sembuh dan dipermudahkan semuanya

    BalasPadam
  12. Shafakillah ya ukhti..
    Sakit itu kifarah dosa..
    Insya'Allah.. Allah tidak akan menduga kita dengan ujian yang kita tidak mampu menanggungnya.

    BalasPadam
  13. Bertabahlah kak. Semoga cepat sembuh.

    BalasPadam
  14. Semuga cepat sembuh Yati...berehat banyak2 ya n take care ya...

    BalasPadam
  15. Semoga cepat sembuh. Jangan hentikan berdoa kerana bagi mereka yang sentiasa ingat Allah di waktu senang, Dia akan mengingati kita di waktu susah...

    BalasPadam
  16. Ya-Allah ko tk sihat T..aku 2 3 hari tak buka Bloq...semoga ko cepat sihat yer dan mudah mudahan tiada yg serius penyakit ko tu

    BalasPadam
  17. Kak, moga semuanya dipermudahkan ye...saya doakan akak sembuh mcm biasa secepat mungkin..berehat ckup2 ye kak

    BalasPadam
  18. semoga sumernya lancar buat akak..cepat sembuh..

    BalasPadam
  19. Kak zai doakan semoga cepat sembuh dan segalanya dipermudahkan.

    BalasPadam
  20. semoga lekas sembuh k. yati...amin. nanti maklumkan perkembangan akak ye...ikut keselesaan akak.

    BalasPadam
  21. Semoga kak yati cepat sembuh..banyak banyak bersabar yer kak

    BalasPadam
  22. moga cepat sembuh ye kak.....take care

    BalasPadam
  23. semuga Yati cepat semboh..

    BalasPadam
  24. simpati saya membacanya
    get well soon ye

    BalasPadam
  25. Oh, ya ke.... begini rupanya cerita. Harapnya dah beransur sembuh sekarang ni. Kalau dah demam tak kebah mahupun berterusan tu memang kena cepat dapatkan rawatan. Sekarang ni denggi berleluasa, kalau tidak pun entah apa-apa penyakit kita pun tak faham mana dapat. Anak saudara saya pun empat hari demam, masuk hari ke lima terus kena warded sebab paru-paru berair.

    BalasPadam
  26. Alhamdulilah dah sembuh awak CH.....nampak mcm teruk jugak tu sampai kena drip bagai.....Gastrik ke sampai kena buat endoscopy tu

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)