JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 2 Mei 2018

JOM SEMAK TEMPAT MENGUNDI πŸ˜‰πŸ˜

Sistem SPR yang terbaru telah diupdate. Siap ada nama-nama calon bagi setiap DUN dan Parlimen. Boleh tau sapa yg bertanding kat kawasan kita...

Sila check:

https://pengundi.spr.gov.my/

Kekawan dah semak ke.. saya teruja menyemaknya bila kata dah update nama calonnya itu..
Memula keluar adalah maklumat peribadi..

Kemudian tempat kita nak mengundi.. sinilah tempat saya mengundi dari tahun 1990..  dah hampir 7 kali saya mengundi .. 

Skrol kebawah keluarlah calon bertanding bagi Parlimen kita.

Akhir sekali calon bertanding bagi DUN kita pulak...

Tunggulah 9hb Mei siapa yg akan di ❎πŸ˜‰

Tahun ini tiadalah balik mengundi ada arwah emak dan arwah abah.. last sekali PRU13 buat mereka 😒
Saya ada mengabdikan keluar mengundi bersama arwah mak ..

9 ulasan:

  1. lieya plak kak...tahun ni pestime undi di putrajaya...kalo tak sebelum2 ni balik ke kampung...mule2 gerak ke melaka, husben buang undi...lepas tu gerak ke johor plak lieya plak buang undi..utk tahun ni di putrajaya je..alang2 dah beli rumah sini kan..duduk pun sini terus tukar pusat mengundi di putrajaya....senang...kebetulan kali ni tarikh undi jatuh tengah2 minggu...so ok jugak takde laa penin kepale nak apply cuti ....

    BalasPadam
  2. selamat membuang undi. kita di parlimen yg sama lah..parlimen selayang.. hihihi...tapi kita di rawang.

    BalasPadam
  3. Parlimen kita sama rupanya. Dun je berbeza. Ana dun taman templer. :)

    BalasPadam
  4. saya balik kampunglah mengundi nanti, itulah baru semak jugalah bila dah ada nama calon tu

    BalasPadam
  5. Dah semak, CH. Kena jalan kaki jauh sikit :(

    BalasPadam
  6. dah semak dah.kena kenali calon sebelum undi ni.
    Janji Kita

    BalasPadam
  7. awal2 dah semak kak yati...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)