Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 3 April 2017

Legoland :: Aduhai.. Menahan JANTUNG Dibuatnya 😆😀 ~__^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berad dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik jua hendaknya.
Mula-mula tu main lah yang macam-macam budak punya tu hahaha.. layan jer lah kan.. Najeeha dengan Qaseh dihujung sana.. Nabil pula dengan Auntie Faizah nya.. lagi jauh dihujung sana.. susah nak mengambil gambarnya..

Kemudian mereka nak naik ni pulak.. Project X katanya.. saya tengok pun menyeramkan hahahha.. jadi yg kawankan Nabil , abahnya.. saya memang lah tak.. mahu keras kejung nanti saya ni kat atas tu hahaha..

Nun mereka diatas tu.. kata en suami memang rasa nak gugur jantung dibuatnya, tapi budak-budak kemain suka.. boleh naik sampai 2 kali tu.. Abahnya kata ko nak naik lah sorang abah dah mabuk ni berpusing-pusing kat atas tu.. hahhaha..
Kekawan pernah naik ke ? ~_^

24 ulasan:

  1. wahhh seronoknya dapat G sini...teringin nak pegi

    BalasPadam
  2. Kira pun sama. tak teringin nak naik menda pusing2 ni kak. adoiiiiii seram. kalau org bagi free pun tak nak rasanya hihihi

    BalasPadam
  3. Kalau anak2 saya pun, suka sgt kalau dapat naik roller coaster cenggitu...
    Saya pun layan jugak.. best!

    BalasPadam
  4. Budak2 memang minat, siap relax2 lagi.
    Kalau WP, rasa nak tercabut jantung.

    BalasPadam
  5. Tpt kesukaan budak2 legoland ni...klu mcm kita ni mmg xdenya nak g tpt2 camgitu...kecut perot!hehe

    BalasPadam
  6. dana pun tak penah sampai lg kak... lg teruk

    heheheh benda2 ekstrem2 nih dana tak minat, kang sesia mabuk heheheh
    bdk2 mmg berani, kite yg tua nih mau luruh jantung depa blh gelak2 lg

    BalasPadam
  7. menjerit ni kalau maktok yg naik heheee

    BalasPadam
  8. assalamualaikum yati...mama selalu masuk tapi tak pernah nak naik walaupun sekali...gayatnya...:)

    ** Mama Maszull

    BalasPadam
  9. Bestnya.. Bila lah ada rezeki nak gi legoland nih.

    BalasPadam
  10. harap ada rezeki gi legoland dan menginap di hotel legoland

    BalasPadam
  11. Sakan la main di Legoland tu ye kak... Kena kumpui duit nak gi sana ni..hehehehe

    BalasPadam
  12. Nabil berani ya yatie.Iman sejak kecil gayat sampai la ni...Jangan kan nak main mainan mencabar tu .Masa kecil Iman nak main mainan yang masuk duit 50sen tu biru muka...

    BalasPadam
  13. Gayat naik benda mcm tu.. Hihi

    BalasPadam
  14. dulu masa muda2 mmg layan naik roller coaster, bila dh tua ni rasa gerun pulak..gayat..

    BalasPadam
  15. Dulu pergi tahun 2013 tak ingat ada ke tak sebab hampir semua mainan nak try..yang bawah 5 tahun dan berkeluarga punya tak try...best Legoland. Nak tunggu anak besar pergi lagi sekali.

    BalasPadam
  16. rietta pown xminat main games camni....

    BalasPadam
  17. Kalau den pun seram tu Ti. Den ni bila dah semakin kilauan takut lak nak naik benda benda gitu.
    Samalah mcm hang...takut kejung lak kat atas tu haha....

    Den pergi pun belum Ti mananya nak pernah naik.
    Dulu dulu pernahlah kat Genting kot.

    BalasPadam
  18. Saya pun penakut juga, CH. Samalah macam CH, mahu keras kejung kat atas tu, nak gerak jari seinci pun takut! Hahaha!

    Saya lagi teruk rasanya; sebab saya takut, anak-anak pun tak boleh naik. Hehehe...

    BalasPadam
  19. macam best ja projek X tu XD

    BalasPadam
  20. aida tak naik kot tu.
    gayat.
    takot.
    jakun!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)