Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 13 September 2017

Gi HANTAR jer πŸ˜†πŸ˜š

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya..
Dah lebih seminggu blog ni terbiar sepi πŸ˜†πŸ˜Š.. tuan rumah ke daun ni bz + maleh juga ni..
Malam tadi gi menghantar biras ke airport utk melanjutkan pelajaran ke UK.. biras saya yg lelaki tu.. adik ipar saya yg perempuan tu.. adik en suami.. mereka disana selama 1 tahun .. insyaAllah..
Semoga dipermudahkan segala urusan dan beroleh kejayaan..

Adik beradik en suami semua gi menghantar dan juga sepupunya.. malam tadi KLIA tu mcm budak2 kecik 4 org tu punya πŸ˜†πŸ˜ penuh dgn tawa dan jerit.. melambai auntie Alin dan uncle Saiful nya. Nabil siap ckp "uncle boleh tak nabil nyorok dlm beg.. nak ikut "πŸ˜†πŸ˜…πŸ˜‚ mcm2 anak den ni..

Pastu si bujang ni teruja pulak melihat Lamborghini warna biru ni.. apa lagi sibuk bergambar dgn kereta impiannya..

Semalam tengahari.. Facebook pun ada memories dgn lamborghini oren ni pada tahun 2012.. 5 tahun sudah berlalu πŸ˜†πŸ˜Š
Itulah kisah kami hihihi.. pada sunyi sepi jer blog ni πŸ˜€

16 ulasan:

  1. Biras tu buat Master ke? Sementara biras tu kat sana boleh pi jenjalan sana Yatie.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iye sweetie..
      Kena ada duit juga nak jln2 tu sweetieπŸ˜†

      Padam
  2. akak nanti bole la p jln2 UK...dh alang2 biras kt sana hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la MT..
      Nak juga jln2 UK..
      Tapi duit nya kena ada jugaπŸ˜…

      Padam
  3. Seronok tengok orang g sambung belajar kan Yatie... tapi kak rose ni dah berkarat otak, berangan jer la...

    BalasPadam
  4. untungnya dapat belajar sampai UK
    jadikan pembakar semangat buat anak2 sedaranya.

    BalasPadam
  5. Bagus biras yatie masih ada semangat belajar wlpun dh berkahwin.Meriah sanak sedara menghantar ke airport ya...
    Wah Nabil dah boleh buat koleksi bergambar bersama lamborgini.

    BalasPadam
  6. Tulah tu....den perati yo, sonyap sunyi blog ni, rupanya kena sawan malas ek ? Hihi....

    Adik hang tu ada iras hanglah Ti...ingat adik hang yg nak sambung belajarnya. Seronoklah mereka ye dpt melancong setahun kat sana...

    Adik ipar hang tu kerja ke Ti?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adik ipar den tu kojo...
      Tapi berhenti ikut suami tu..
      Syarikat dio tak kasi cuti tanpa gaji..
      Jadi dia berhentilah kerja..
      Rugi pulak tak ikut..
      Bila lagi nak ke UK tu kan..

      Padam
  7. Alhamdulillah..mula2 hantar siapa tahu lepas ni rezeki akk sekeluarga ke UK...aminnnn.

    BalasPadam
  8. bestnya dapat sambung belajar. Kat UK plak tu. Yang si bujang tu, berjodoh sungguh dengan Lamborghini yek. Kereta future dia kot nanti.

    BalasPadam
  9. cantik je lamborghini tu . tapi nak memilikinya umpama satu mimpi. haha

    BalasPadam
  10. smoga dipermudahkan urusan mereka utk menmba ilmu..


    lya lg lah..ntah berapa minggu x update.. sendu sgt blog lya.. haha

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)