Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Sabtu, 2 September 2017



Resepi Agar-Agar Tembikai
====================

Perghhh!!! Terbaik betul kalau dessert macam nie dapat makan waktu musim2 panas.. budak2 pun suka!! Kalau dihidangkan untuk tetamu, confirm esok datang lagi..

Mudah jer buatnya..

Bahan-Bahan :

1. Potong dadu buah berikut :
✔️ Buah Naga
✔️ Buah Kiwi
✔️ Buah Nenas
✔️ Buah Betik
✔️ Buah Tembikai
✔️ Buah Anggur
✔️ Buah Apa-Apalah yg korang suka

2. Masukkan kesemuanya dalam buah tembikai yg dikeluarkan isinya

3. Panaskan Agar-Agar seadanya.

4. Tuang Agar-Agar dalam tembikai

5. Biarkan sejuk. Masukkan dalam peti

6. Apa lagi.. makan lah.. 😍😍😍



Silakan share

Sumber : Starvingtime ΰΉ€ΰΈ£ื่องกิΰΈ™ΰΉ€ΰΈ£ื่องใหญ่
Sumber : Facebook

6 ulasan:

  1. atotottooo comel.. colourful gitu..

    BalasPadam
  2. Nampak segar dan sedap... boleh cuba nanti...

    BalasPadam
  3. Menarikkan Ti....
    Tengok jugak kat fb hari tu.....senang je buatnya ni tp tulah....kena rajin

    BalasPadam
  4. Whoa! Menariknya. Yang tak suka tembikai macam saya pun tetiba suka makan 'tembikai' tau. Tapi cute sangat CH, rasa macam sayang pulak nak makan!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)