Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 28 Februari 2013

Serius betul ni... untuk menerokainya... :D

Hari ahad baru ni 24hb Febuari saya pergi menyertai "Seminar Fesbuk Power" di De Palma Shah Alam. Saya pergi bersama adik saya Norfaizah... seronok dia mendapat ilmu yang sangat bagus dan berguna utk perniagaan dia juga. Saya hanya pembakar semangat utk dia... agar lebih berjaya dan kaya :D

Cewah... possing berdua ... Fikir dan fokus :D

Masa ni Bryan suruh ambil gambar dia dan post kan di FB... semua ambil kesempatan mengambil gambar beliau... 4 jam duduk dalam tu... penuh ilmu di otak :D


Gambar ni saya ambil dari web richwork.. di Shah Alam hampir 2,000 yg hadir.. ada yg duduk diatas lantai dan diluar dewan pun ada... semangat mereka hendak ilmu kan...


Power sungguh energy Bryan ni boleh handle 2,000 peserta .. 4 jam tanpa henti... memang terbaek....

Saya telah mendaftar "Advance Fesbuk Power" yg akan diadakan pada 16 dan 17 Mac 2013 ni...

Bila dah daftar... apalagi banyak email yang saya terima... pembakar semangat :)


Hai Norhayati Bt Mohd Isa.
Apa khabar?
Adakah Norhayati Bt Mohd Isa tahu cara paling pantas
untuk tingkatkan jumlah "LIKE" untuk Facebook
Pages?

Maksud saya.
... Sepantas 100 LIKE dalam masa kurang 15
minit.

+ Tanpa perlu SPAM.
+ Tanpa perlu aplikasi yang menyusahkan
pengguna Facebook lain.

+ Tanpa perlu tipu.
Semuanya dengan cara yang beretika dan
disukai pengguna Facebook.

Tekniknya akan dikongsikan dalam e-mel
kali ini.

Facebook Ads - Kos Murah, Pulangan Berganda
Norhayati Bt Mohd Isa boleh gunakan Facebook Ads.
Facebook Ads adalah ruangan iklan yang dibuka
oleh pihak Facebook, untuk peniaga-peniaga
manfaatkannya.

Kelebihan Facebook Ads adalah:
1) Jimat (Murah gila kosnya!).
2) Pantas (Norhayati Bt Mohd Isa dapat lihat hasil
kurang 10 minit).

3) Kaut duit berkali-kali (Ini yang syok!).
Tidak pernah dengar Facebook Ads? Klik sini
untuk ke paparannya.

Secara ringkas, Norhayati Bt Mohd Isa perlu laburkan
sejumlah wang untuk gunakan iklan di Facebook.

Facebook Ads sangat berguna untuk:
1) Tingkatkan LIKE.
2) Tingkatkan SALES.
3) Tingkatkan EXPOSURE.
Norhayati Bt Mohd Isa tidak perlu labur RM5,000 hingga
RM10,000.

Menggunakan Facebook Pages, kos pelaburan
minimum Norhayati Bt Mohd Isa adalah serendah RM0.10
hingga RM1 sahaja.

... Bergantung pada kreativiti Norhayati Bt Mohd Isa
menghasilkan iklan yang MENARIK dan TERTARIK.

Norhayati Bt Mohd Isa boleh baca tutorial bagaimana
untuk hasilkan iklan Facebook Ads secara PERCUMA.

Baca di sini (KLIK).
Jumpa kita di Advanced Fesbuk Power nanti. ;)


16 ulasan:

  1. owhhh ada opismate pon p hari tu...

    BalasPadam
  2. Hi Nurhayati...follow sini jugak...

    berapa bayaran yg dikenakan?? bagus tambah2 kan ilmu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih n0e follow akak :D

      FREE of charge n0e ...

      Padam
  3. wah...semangat ya Kak..moga adik akak terus berjaya dlm perniaagaan nya..amin!
    Moga akak pun terus maju dlm hidup.:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Atie... amin semoga semuanya berjaya :D

      Padam
  4. Kagum Dan semangat k.yati. dah attend mcm2 course.keep up the spirit :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih LL... semoga bermanfaat buat akak dan menambah nilai pada orang lain :D

      Padam
  5. tq sudi singgah dan follow ye

    ada jg tgk kat fb
    ramai kan datang
    semoga suksess ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih follow kembali :D

      Ramai sehingga tak cukup tempat duduk :)

      Padam
  6. salam. dah follow... wah bagusnya course ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih follow aiyang...

      Memang best aiyang ... jadi bersemangat :D

      Padam
  7. saya yg tgk pun dah rasa bersemangat.... teringin juga nak sertai bengkel mcm ni suatu hari nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. Berlimpah ruah semangat akak ni Nur ehe .... Insha Allah suatu hari nanti nur pun dapat menyertai bengkel ni :D

      Padam
  8. berapa fees tuk advanced fesbuk power eh? buat kat mana? sy br nk g seminar 10/3 nanti. hehe

    BalasPadam
  9. cam best jer seminar ni kak...=D

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)