Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 7 Januari 2015

WW :: Yang DITUNGGU Sudah TIBA ^___^

 Assalamualaikum kekawan.. 

Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan dibawah lindungan Allah S.W.T hendakya :)



Alhamdulillah.. sampai juga yg ditunggu ni.. semalam blogger MY ALL aka Waheedah tayang dia dah terima cek tu.. ptg tu balik rumah tengok kat pos box tu ada juga utk saya.. tapi saya tidaklah sebanyak Waheedah tu.. blogger top ten kan :)
Namun begitu, Terima kasih kepada Nuffnang... :)
Niat dihati nak disumbangkan kepada mangsa banjir di Kelantan, tengah cari Maahad Tahfiz di Kelantan.. tentu maahad mereka juga mengalami banjir kan.. oleh itu ada tak kekawan yg tahu maahad tahfiz ni.. nanti saya boleh bank in kan di akaun maahad tersebut..
Boleh kekawan PM pada saya di cahaya2569@gmail.com

14 ulasan:

  1. alhamdulillah...rezeki kakak..tahniah kakak

    BalasPadam
  2. Ehem ehem.... tahniah kak...

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah...rezeki untuk dikongsi... :)

    BalasPadam
  4. Alhmdlh... moga makin murah rezeki akak, InsyaAllah...

    BalasPadam
  5. noe baru cash out...lambat lg la tu nak dapat...alhamdulillah...rezeki tu ...

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah... besar hajar Yati tu.
    Malam Khamis ni abang and the group akan ke Kelantan lagi Yati..

    BalasPadam
  7. alhamdulillah...titik peluh hasil berblog..

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah..syukur...
    sedekah akan menyuburkan lagi rezeki...
    tahniah, moga niat murni tu termakbul..

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah.. murah rezeki bagi mereka yg suka menderma...

    BalasPadam
  10. Alhamdullillah rezeki kan..

    BalasPadam
  11. alhamdulillah..moga rezeki kak yatie sekeluarga makin melimpah..saham akhirat kan

    BalasPadam
  12. alhamdulillah.. murah rezeki akak macam ni..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)