Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 23 Mei 2017

Sanah Helwah Muhammad Nabil SyahmiπŸ˜˜πŸ’–πŸ’•πŸ˜

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya..
Hari ini 23.5.2017 genap umur nabil 10 tahun.. satu2 nya hero saya ini. Semoga menjadi anak yg soleh dan berakah kehidupan dunia dan akhirat. Itulah doa mama buat nabil. 
Hari ni sekolahnya cuti sebab sambutan hari guru peringkat daerah petaling. Jadi terpaksa angkut dia kat tempat kerja.😊
Kita sambut besday tiga serangkai lagi ye nabil.. pada hari lahir mama 25.5.2017 nanti ye πŸ˜πŸ˜™
Abah sekali yg telah berlalu pada 8 Mei tempohari.. wish melalui whatsapp jerπŸ˜‚πŸ˜‚
Nanti baru kita potong2 kek kat resepi rahsia macam mak hainom tu ye πŸ˜ƒ
Boleh suap2 haha😁😁

InsyaAllah kita jumpa lagi.. skrg dah makin lemau nak update entri.. padahal byk aje cerita utk dikongsi.. nanti lah ye.. bila rajin watermark gambar2 tu..


14 ulasan:

  1. happy birthday utk nabil...sebaya anak saya

    BalasPadam
  2. selamat ulang tahun kelahiran adik

    BalasPadam
  3. sanah helwah mohd nabil syahmi..semoga cemerlang dunia dan akhirat

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Lahir Nabil Syahmi ;)

    BalasPadam
  5. Wah bestnya anak beranak lahir bulan yang sama.Akak 7 sekeluarga ni semua lahir bulan yang berbeza kecuali Iqa dan ayah nya bulan yg sama November.
    Happy birthday untuk Nabil....semoga jadi anak soleh dan penyejuk hati ayah dan ibu.

    BalasPadam
  6. HAPPY BIRTHDAY NABIL ANAK SOLEH

    BalasPadam
  7. Sanah helwah nabil, moga jadi ank yg soleh ye

    BalasPadam
  8. Sanah Helwah, Nabil ^_^

    Amboi, rambut bukan main lagi! Bersisir rapi gitu. Tak lama lagi CH dapat calon menantulah ni. Hahaha!

    Oh, Khamis ni harijadi tuan empunya blog ya... Jangan lupa selpie wepie mesra dengan suami dan anak. Maklumlah sambutan double triple gitukan.

    Ahah, jangan salahkan saya merasuk sama tak update blog ya dan jangan dating bertandang kat 'gua' saya. Saya dah booked Batu Belah Batu Bertangkup tu untuk menggua kalau malas update blog tau ^_^

    BalasPadam
  9. Happy birthday handsome boy!!
    Semoga berjaya selalu :)

    BalasPadam
  10. Happy Birthday, Nabil! Berseri-seri muka dia, hensem :) Rambut tu masih pakai pomade ya? hee..hee..

    BalasPadam
  11. Happy Bezday Nabil....moga menjadi anak yg soleh. Moga makbul doa mama.
    Ha a sekali harung je sambut, senang! Jimat pun jimat.

    Ti hang punya tarikh lahir sama ngan Angry Bird ah...

    BalasPadam
  12. Sebaya dengan Adib rupanya Nabil ni.. Happy birthday ye.. Semoga menjadi anak yang soleh.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)