JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 4 Julai 2018

Raya-raya Bersama Keluargaku Yg Tercinta๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendak nya..

Hendak juga mengabadikan gambar raya bersama adik beradik pula diblog kesayangan saya ni. Pada hari selasa yakni raya ke lima.. saya dan adik saya mula round raya๐Ÿ˜‰
Mula2 pergi rumah abang along..

Kami dijamu dgn hidangan satay yg beraneka jenis.. satay ayam.. daging dan perut.. emm yummy๐Ÿ˜Š

Lepas tu gerak pergi rumah kak andak.. rumahnya makan spaghetti bolognese.. kesukaan anak2 lah tu.. gambar mkn tak ada.. sedap sangat menikmati hidangan
.๐Ÿ˜‰

Lepas tu gerak pergi rumah kak alang pulak.. ramai yg ikut gi.. kak andak dgn anaknya along idah.. baru dpt bercuti raya.. hari raya itu hari kerja.. jomlah ikut mak acit jalan2 raya๐Ÿ˜†

Muka kegembiraan kenyang makan..๐Ÿ˜

Ini hidangan kak lang.. gulai ayam.. sambal tumis udang.. sayur goreng pucuk paku.. sambal belacan.. yg paling membuka selera kami adalah sambal goreng jering tu.. memang wink ๐Ÿ˜‰


Cucu kak lang .. Nur Zahirah Makkiyyah yg nak ikut jln raya..๐Ÿ˜Š

Lepas tu rumah terakhir .. rumah kak ateh.. gambar makan tak ada sebab menikmati rendang ayam dan ketupat.. serta jumpa lagi spagheti.. kali ni spagheti carbonara.. sapu bersih juga oleh anak2.. mak2 dan pak2 nya sama juga .. lupa diri makan ๐Ÿ˜‰
Semoga ikhwah kami adik beradik berkekalan hingga ke syurga. Aamiin

14 ulasan:

  1. salam aidilfitri utk akak sefamily

    BalasPadam
  2. meriah :)

    Jemput join segmen ejulz jika sudi :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    BalasPadam
  3. Aamin...inshaAllah moga terus akrab.

    BalasPadam
  4. seronok tengok gambar makan ramai-ramai macam ni.

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah.
    Lepas ni boleh buat hari keluarga pula.

    BalasPadam
  6. Seronok adek beradek ramai...bila dtg ziarah bertambah meriah.

    BalasPadam
  7. Selamat hari raya k.yatie :)

    BalasPadam
  8. Salam Kak.. meriah raya kak yatie.. hihi.. kami balik kg,tapi mcm tak raya sangat... :)

    BalasPadam
  9. Selamat Hari Raya maaf zahir batin Ti....den dah tertinggal MRT ni ha haha....
    Mcm belum cukup adik beradik yg diziarah je tu Ti...

    Diaorg dah datang rumah hang ke belum?
    Kalau nak senang dan cepat, spaghetti mmg menu pilihan terbaik kan Ti

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada 3 beradik yg tak cukup nom..
      Masa hari itu..

      Den tak buat open house ..
      Masuk tahun ni dah 3 tahun..
      Kesihatan tak mengizinkan..
      Rumah pun dah bersarang nom ๐Ÿ˜ข

      Padam
  10. btl2 beraya ni kak...
    menu dh ala2 western ye kak, bdk2 mmg suka mee2 pasta2 nih kan... mudah pun iya

    BalasPadam
  11. Uish.. Jering tu.. Saya tak pandai makan.. Petai je lalu..
    Meriah raya bila saling kunjung mengunjungi kan..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)