JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 13 Julai 2018

Salam Aidilfitri.. Akhir Syawal..πŸ’–


Hari ini dah akhir syawal ye kekawan.. saya pun hari ini baru raya puasa 6..πŸ˜‰
Alhamdulillah dpt juga menghabiskannya.. 
Banyak sebenarnya cerita raya yg hendak dicoretkan.. tapi tu la.. bila angin malas tu dtg maka kian sepi lah jua blog ku ini.. kesian ko blog πŸ˜•
Agaknya bila dah masuk tempoh 6 ke 7 tahun berblog ni .. angin nak berceloteh diblog ni pun merundum ke kawan2😊atau saya aje yg mcm tu πŸ˜‚πŸ˜‚.
Blog org lain ok je saya tengok.. ada yg dah berpuluh dan belas tahun kan.. yati ko tak sayang ke blog ko ni hihihi..
Cuba kekawan bagi tips dan motivasi kpd saya utk terus berblog 😊

8 ulasan:

  1. Dah penghujung syawal kan...kejap je masa berlalu .Dalam sibuk2 akak x terasa raya pun sejak minggu kedua tapi Alhamdulillah selesai puasa 6 awal.
    Akak pun sama yati ,rasa malas dh nk update blog.Walaupun banyak sebenarnya nk disimpan buat kenangan masa depan kelak.Satu waktu dulu walaupun guna tepon cap ayam sanggup je buat entry yati...hihii.

    BalasPadam
  2. Sekejap je kan ti rasanya Syawal ni. Tup tup dah habis ek!
    Den pun lemau jugak Ti entah apalah agaknya penyebabnya. Tapi bila time time datang sawan bw tu seronok pulak....

    BalasPadam
  3. akak jgnla tinggalkan blog, dh ramai kwn2 blogger yg senyap tiba2 n ilang.... aduhai

    BalasPadam
  4. Moga berezeki menemui lagi Ramadhan dan SyawalNYA....ingatkan PC je rasa lemau kesu lagi tepu...huhuhu...kadang rasa macam hilang rentak pun ya juga kak...

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Alhamdulillah.. sihat kak PI..
      Lama tak kunjungi blog akak 😌

      Padam
  6. Mudah2an kita akan ketemu lagi Ramadan dan Syawal yang akan datang

    BalasPadam
  7. Semoga dapat bersua kembali dengan Ramadhan dan Syawal di tahun hadapan..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)