Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 3 Ogos 2016

WW :: Jom Bakar LEMAK πŸ˜†πŸ˜„πŸ˜Š ~___^











sumber : Facebook

p/s Setelah kita mengumpul lemak yang banyak dengan open house raya ni.. jom lah kita sedar diri.. membakar lemak2 yg terkumpul tu hahhaha :D

20 ulasan:

  1. Setakat ini adalah 3 4 sumber makanan pembakar lemak diatas yang bunda selalu amalkan.

    BalasPadam
  2. wow nice info tuk kaki2 diet ni kak .... kalo dulu lieya bace ni kompom melonjak happy..sejak2 hb low n dlm usaha tuk naikkan ni dah takde istilah diet dah...mcm mcm dalam badan ade saka kak....hahahahah....

    tapi tu la kak, ape2 penyakit dtg dari makanan...so better beringat dan amalkan langkah jaga2 ....mane yg boleh amalkan sebagai pencegahan kite buat....

    BalasPadam
  3. Kakak tiap pagi memang sarapan oat Yati. Dah bertahun-tahun tak tahu sampai bila nak tukar menu sarapan. Tapi yg lain dlm list tu adalah sesekali. Telur kakak macam kurang sangat tau yati. Kakak kurang suka telur apa lagi yg rebus kakak makan yg putih dia aje. Yg kuning tu macam lekat kat tekak kalau makan - anak-anak pun sama ikut mamanya:)

    BalasPadam
  4. SEGERA BAKAR LEMAK DGN MAKANAN YG SEDAP JUGA TU AGAR KALORI XBERTIMBUN

    BalasPadam
  5. Yatie, bunda dah edit n dah letak resipi rendang tok kat blog bunda... sila lah nak ambil resipi.... tapi ni rendang tok style bunda yang selalu bunda buat... kalau ada cara lain mungkin lebih sedap kot...cuba lah dulu, nanti kasi tau bunda yer...

    BalasPadam
  6. ya kak... mari lah bersama2 amalkan makanan yg bagus sume nih

    BalasPadam
  7. Nasiblah benda benda tu semua mak boleh telan CH..... senanglah sikit nak bakar lemak yg degil ni hihihi....
    Wheat green tu apa? Daun Kuchai ke weyh? Tolong bagi pencerahan sikit CH...

    BalasPadam
  8. mmg byk lemak syawal ni..mkn saje ..raya sebln kt kl kn hehe

    BalasPadam
  9. Baru tau telur juga boleh bakar lemak,akak takut2 juga nk mkn bimbang makin kembang.
    Oat kat rumah sentiasa ada stok tapi yang minum akan sorang je.

    BalasPadam
  10. sedar diri sangat dah ni Yati.... tp kerajinan untuk membakar lemak masih tak mau datang berkunjung.... camner tu????

    BalasPadam
  11. alaaaaa...dah telambat pulak skodeng blog akak...kalau la awal skit tadi time sarapan memang sy kunyah cili hijau dgn bawang putih je...hahaha

    nice info kak :)

    BalasPadam
  12. hehehe, nice info..
    Stress tau kak, lepas raya rasa baju ketat jer... uhuk uhuk..

    BalasPadam
  13. hehehe, nice info..
    Stress tau kak, lepas raya rasa baju ketat jer... uhuk uhuk..

    BalasPadam
  14. Jomlah, CH.... (ala-ala terpaksa)

    Nak amalkan pemakanan kesemua 10 jenis yang tersenarai ni payah juga sebenarnya. Untuk sayalah, untuk orang lain saya tak tahulah.

    Makan tu memang best tapi bila usia dah meningkat, memang nak kena hati-hati. Kalau tidak tetiba aje sakit kepala, tetiba aje sakit tengkuk. Itu memang tanda-tanda dah tualah tu ^_^

    BalasPadam
  15. LAST sekali tu je suka makan! hehehe..hantu dark chocolate ;)

    BalasPadam
  16. Tersangatlah berguna info yang akak bagi ni. Hee. Kalau telur, siqah memang suka. Hehe..

    BalasPadam
  17. sedap2 makanannya..tengah amalkan green tea..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)