Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 11 Januari 2016

8 CARA BIJAK URUSKAN KONFLIK BERDAMAI ..

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan diberikan kesihatan yang baik jua hendaknya..











Sumber : Facebook

14 ulasan:

  1. perkongsian tips terbaik lagi bermenafaat tu..

    BalasPadam
  2. saya kalau marah suka diam kan diri...cik boss dah masak dah dengan feel saya....nanti bila dah lama sikit baru la dia bincang2 dengan saya...takut kalau bercakap time marah tu tak bleh control...tips yg baik kak tq share sini

    BalasPadam
  3. tapi kalau tgh geram, boleh lupa tips2 segala..hehe

    BalasPadam
  4. Sepanjang perkahwinan kakak rasa taklah lama kalau ada konflik satu hari pun tak sampai kalau nak merajuk pun .

    BalasPadam
  5. Kalau dah marah memang hilang suma tips kak...hehehe...Thanks for sharing sis ☺

    BalasPadam
  6. Kakak ni kalau marah diam tau Yati tapi abang jenis tak boleh nanti dia buat benda yg buat kakak gelihati. Sebab itu tak boleh lama nak diam hihi...

    BalasPadam
  7. Yati, apa khabar sihat tak?
    Terima kasih atas perkongsian membina ni, suka julia baca satu2...julia adalah org yg carta pertama tu...merajuk sekejap je...pastu esok tak bawa masalah...malas fikir gaduh lama2 hahahha

    BalasPadam
  8. Perkongsian yang baik.Kak Zai Kalau marah memuncung hubyy akan langgar2 konon tak sengaja.

    BalasPadam
  9. Knor suka ckp terang2..sound direct..buat silap siap..hahhaha..merajuk2 ni idak le..jiwa kerasss..hati lmbut..cpt memaafkn.

    Sabar bykkkk..

    BalasPadam
  10. Hehehe...membaca tu senang tapi time mengalaminya berombak-ombak dada ni menepis api kemarahan ^_^

    BalasPadam
  11. Jauhi sikap berbohong..tak baik ni

    BalasPadam
  12. a great sharing.
    aida ni suka merajuk.
    and dpt la mr.asben x reti pujuk hu hu hu :)

    BalasPadam
  13. Kalau masing masing mengalah dan bertolak ansur,insyaallahlah rumahtangga aman damai kan CH....ni masalah kekadang nak tunjuk ego hihi....

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)