Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 10 Ogos 2012

Main bunga api rumah atuk

Main bunga api ini pada hari ahad di rumah atuk, semalam sampai rumah abah di Bukit Jalor pukul 12 malam semua orang dah tidur dalam kereta.. tapi sempat juga main rumah nenek andaknya semalam... Biasalah gambar ni Kak Nabilah juga yang ambil... mama didalam tengah layan facebook hehe :))


Bunga api gasing

Abah yang layan budak2 ni main bunga api

Seronok nya kak Jeeha

Nabil sebenarnya takut-takut nak pegang bunga api ni..
dia suruh orang yang main, dia tengok saje :))

Senyuman yg menawan haha :))

Peace no war... akak Nabilah ni...


habis di cucuh di pagar atuknya... habis berjelaga..
cucu punya pasal senyum ajer..


Nak juga peace tu kak jeeha
 Bila tengok budak-budak main bunga api.. teringatlah saya masa kecil2.. macam2 bunga api yang ada..

2 ulasan:

  1. ni lah antara part paling seronok menjelang raya. Kesian anak2 saya tak merasa suasana mcm ni :-(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang seronok LL, insyallah balik Malaysia nanti boleh bdk2 main :)

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)