Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 6 September 2012

Terasa Nikmatnya ^___^

Bila dah terlalu lama tekak ini dihidangkan dengan menu raya.. tapi bila dapat menikmati menu biasa yang dimakan.. terasa nikmatnya... hendaknya ikan :)). Dalam minggu ni saya masak berasaskan ikan dan sayur-sayuran. Anak-anak pun boleh makan bertambah. Selalu dinner, ada juga nasi yang tinggal utk dibuat nasi goreng utk sarapan pagi esok.. tetapi malam ni licin... :D

Sweet sour ikan kerapu 

Ikan Kerapu Kukus 

Sayur kacang panjang dan peria goreng hijau..
Alhamdulillah sungguh nikmat dinner kami malam ni...
Kawan-kawan punya dinner lagi best, tengok tayang kat blog tu :D

12 ulasan:

  1. Assalam Nur.dalam minggu takde.dinner.makan masa petang je.
    Kenyang sampai malam

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sonang kan Acik.. makan potang hari.. konyang sampai ke malam hehehe :D

      Padam
  2. salam nur....
    sedapnya lauk 2 kat atas tu....!!!!!memang pun asyik kerumah terbuka je tak sempat nak masak lauk 2 macam ni kan....?
    nor boleh follow yan tak....bukan apa senang yan nak komen sebab.... gambar nor tak ada kat follow.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Yan...

      Akak dah follow lah ... pada yan cottage tapi akak guna gambar lukisan muslimah kartun pakai tudung merah tu.. bila yan pegi kat gambar tu ada tulis Norhayati Mohd Isa :D

      Padam
  3. alahai cmne la xlicin nasi tu dbuatnya...lauk2nye mmg sedap2..QH skrg pon xlalu sementera nk mkn ayam..puas dh raya haritu dgn menu ayam...skrg lauk ikan pmbuka selera...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Licin sehingga mengeruk periuk nasi en suami akak
      QH hehhehe :D

      Padam
  4. Salam yatie.Masa raya dok jemu ngadap ayam-daging jer..tu yg lepas raya dah mcm jemu jer.
    Klu ada ikan masin..lg bestkan :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye azatiesayang.. sayang pula ikan masin akak dah habis dalam stok akak.. kalau tidak lagi berselera tu :D

      Padam
  5. kami kati sini makan juadah raya sehari je >_<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tunggu Nadiah balik Malaysia... berhari-harilah pulak makan juadah raya :D

      Padam
  6. nmpk sodap..tapi syg nyer PM tak mkn ikan...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lah.. rugi lah PM tak dpt menikmati sodap... ikan ni :-)

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)