Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 18 September 2012

Last cerita ye ^__^

Nak juga buat entri pasal raya walaupun raya dah habis.. cuti tiga hari tak sempat nak buat entri sebab sibuk beraya hehehe...

Pada hari jumaat 14/9/2012 adalah jamuan raya di ibu pejabat LZS.. Alhamdulillah pejabat agihan dapat tempat ke 3 bagi kategori gerai yang ceria walaupun hanya menghidangkan buah-buahan dan kuih muih...


Yang menjaganya adalah gadis dan bunga.. tu yang ceria dan meriah hehehe



Tempat pertama adalah jabatan kutipan.. ceria dengan pink calour you...

Sedap betul laksa dia orang ni :D
Pada hari Ahad pula 16/9/2012 pukul 10am-12tghr adalah jamuan raya di taman saya Desa Alam Seksyen U12 Shah Alam

Nabil layan aiskrim..:)

En Suami memberi hadiah cabutan hadiah raya
Orang kuat katakan Asst. Setiausaha penduduk

Nabilah layan nasi arab

Najeeha layan satay..

Orang belum ramai lagi masa kami
sampai.. ialah pukul 10.15am kami
sampai :D
Gambar mama  raya di taman desa alam tak de sebab jadi camera vomen  :D

Lepas pada tu kami pergi ke jamuan raya di Baitul hasanah dari pukul 12tghr - 3pm.. meriah kat sini ada kambing panggang tu yang tergoda nak pergi...

Bergambar bersama kawan saya yang lama tak jumpa..
Sanisah.. semoga tabah melawan sakitnya
Licin pinggan....
 layan kambing panggang

Nabil makan nasi tomato..
tak sempat nak ambil gambar
Pukul 3pm - 5pm, kami sekeluarga pergi ke Kota Kemuning Jalan Kebun Klang, kawan en suami akan pergi menunaikan haji pada 20hb September ni.. perut masih lagi kekenyangan.. jadi kami layan kuih-muih, buah dan pecal yang sgt yummy...

Layan buah tembikai dan
kerepek ubi.. tengok tutup atas
meja ...balangnya ditangannya..

Layan talam durian yang sangat yummy

Umphh sedapnya mama kuih ni rasa durian.. lepas tu di suakan
pula kemulut saya.. memang sedap..
Akhir sekali pada pukul 6pm saya kerumah adik bungsu saya pula buat open house.. en suami tak ikut sebab malam pukul 8 kena kerja.. jadi kami pergi empat beranak jer.. gambar tak ade sebab dah penat, dari pagi dah keluar raya... :D

2 ulasan:

  1. masih meriah dgn acara makan2 walaupun dah duhujung syawal. Besstt!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye LL tambahan cuti 3 hari... lagi orang meriah utk membuat open house :D Senak perut lah 3 hari dan menarik lagi akak gantung periuk kuali, tak payah masak :))

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)