Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Sabtu, 1 September 2012

Ulaman pula :-))

Sudah meronta tekak asyik dihidangkan dgn rumah terbuka punya menu rendang, mee kari, satay dan sewaktu dgn nya. Maka dinner saya ubah selera tekak dgn ulaman pucuk raja, jantung pisang dan pucuk ubi rebus dgn sambal belacan. Tentu tekak saya bernyanyi riang bila rasa menu yg lain kan :D

8 ulasan:

  1. haha..betul la akak..saya yg kat sini takde open house ni pun 'penat' dgn rendang & menu raya 2,3 hari. Lagi lah akak yg asik ke open house kan!
    p/s: berselera sekali tgk ulam-ulaman akak :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe... tiga kali akak tambah nasi malam tu LL punya lah berselera dengan ulam-ulaman tu semua :D

      Padam
  2. saya pun minggu ni mmg jadi minggu ikan saja. walaupun raya sehari je tp mcm2 jenis lauk raya yg berunsurkan ayam daging jd sebu lak perut. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak pun macam tu nampak nya As.. minggu ikan pula.. budak 3 orang tu boleh tanya masak apa... malam tadi akak masak pula nasi goreng.. beriya dia org makan.. budak 3 org ni pun tahu jemu dengan menu raya kan :D

      Padam
  3. Assallamualaikum dan salam kenal Yati..

    Tq singgah blog Naz. Ermm..ulam2 cam ni mmg fav Naz. Kalau makan mesti ada sambal belacan tp kalau makan ada sambal belacan cukup pantang bagi naz sbb tak leh control tambah nasi..hihihiii..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya yang tak boleh control.. tu yg tambah nasi sampai 3 kali.. pada hal layan ulaman tu jer :D

      Padam
  4. Balasan
    1. Rumah mak akak di kuang Hanis, petik ajer dibelakang rumah.. kalau di shah alam sure punya kena belikan hehhee :D

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)