Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 24 Julai 2014

SALAM LEMBARAN DI AIDILFITRI.. ^__^

Assalamualaikum kekawan..
Ramadan kini sudah sampai ke penghujung, insyaAllah lagi tiga hari kita akan menyambut aidilfitri.. namun begitu malam ni adalah malam 27 , semoga kita dapat mencari lailatulqadar..


Ramai juga blogger yg telah mula bercuti pada hari ini kan.. saya mula bercuti pada 26 julai hingga 3 ogos 2014, Saya beraya di Kuang dulu, rumah mak saya, giliran rumah saya tahun ni, kemudian pada hari raya ketiga baru balik ke kampung en suami..

Jadi dikesempatan ini, saya mengucapkan selamat hari raya maaf zahir batin pada semua teman maya saya, begitu juga yg silent reader tu.. Mana tahu jika ada komen saya yg menyinggung perasaan kekawan, jadi kemaafan yg saya pohon..
Bagi kekawan yg balik kampung, berhati-hati dijalan raya.. sekarang banyak sangat kemalangan yg berlaku kan ..

Nabil dan Najeeha dah mula bercuti hari ini, masa cuti wesak day dan Thaipusam mereka tidak cuti, jadi ganti hari ini dan esok, so terpaksalah saya bawa mereka datang ke ofis, saya kena kerja sebelum raya sebab tahun lepas saya dah ambil cuti sebelum raya, kena ganti-ganti bercuti raya dengan kekawan ofis ni..

Petang semalam, balik sekolah, Nabil mengadu giginya dah goyang, bila saya rasa dah goyang sangat, jadi saya kata kita cabut selepas berbuka puasa ye.. Bila saya cabut rupanya gigi kekal dah tumbuh dibelakangnya.. sudah tak sama rata giginya tumbuh, bila saya tengok sebelah pun gigi kekal dia pun dah tumbuh, saya kata pada Nabil goyang gigi depan tu... lepas tu dia kata" Nabil tak mahulah raya ni gigi rongak bila ambil gambar"... haha boleh dia terfikir macam tu..

Kekawan bila mula cuti hari raya ye.. :)



36 ulasan:

  1. selamat hari raya buat akak sekeluarga

    BalasPadam
  2. he3 Nabil nak nampak ensem d pagi raya yer... lps raya la gitu baru cabut Nabil he3

    BalasPadam
  3. selamat harai raya kak yati & family...kami sekeluarga cuti tiga hari selepas raya (rabu, kamis, jumaat)....

    BalasPadam
  4. Moga Lailatulqadar dpt kita raih dan Aidiltiri disambut dgn berhemah Yati
    Selamat Hari Raya & maaf dari kakak andai ada salah-silap kakak..

    BalasPadam
  5. Kakak akk pandai jahit baju ke. Nak tempah lepas raya ni. Bg cntct no akk blh x. Email ke rohana.athmad@gmail.com ye

    BalasPadam
  6. selamat hari raya utk Yati jugak..semoga semuanya selamat...
    maaf dipinta jika selama kenal disini..ada kata2 yg terkasar tanpa sengaja..:)

    BalasPadam
  7. TERIMA KASIH KAK KAD RAYA DAH SAMPAI.. TP X SEMPAT BUAT ENTRYNYA HUHUHUHU ....

    SAYA ESOK PUN KERJA LAGI HUHUHUHU

    BalasPadam
  8. Selamat hari raya kak yati & family. Mohon maaf atas salah silap. Esok cuti...yeayyy...suka tak kerja, tp kerja rumah lg byk nak kena buat.

    BalasPadam
  9. lambat lagi cuti ye
    saya besok last keja, dah start rasa malas nak keja ni...hehe
    kelakarlah nabil, dah pandai nak handsome ye =)

    apapun selamat hari raya buat akak sekeluarga ye

    BalasPadam
  10. Saya dah cuti dah, tapi anak2 dan suami belum lagi..

    Selamat hari raya kak :D

    BalasPadam
  11. Salam Aidilfitri dari lieyalatif & co.

    Pohon maaf zahir dan batin….

    Moga syawal dirai meriah dan diberkati….

    Makan ketupat rendang tu ingat2 le kite heheheeheh

    BalasPadam
  12. selamat hari raya aidilfitri buat kak yatie sekeluarga, mohon maaf juga andai ada kesilapan secara sengaja atau tidak..
    sabtu 26hb tu saya masih kerja halfday

    BalasPadam
  13. Salam kemaafan jua dr kak ilah. Tkasih krn menjadi pengunjung dan pengomen plg setia di blog masak kak itu..Mohon maaf. Rasanya x pernah respon kot kejam nya kak huhu.,, semoga persahabatn maya ini erat wpun dimana jua. Slm cyg..

    BalasPadam
  14. selamat hari raya akak, maaf zahir & batin...

    yerr la x ansem la nabil nanti klau x der dpn d pai raya hehhee

    BalasPadam
  15. selamat hari raya aidulfitri yatie..maaf salah silap acik masa tinggalkan komen ye

    BalasPadam
  16. selamat hari raya aidilfitri kak...berhati-hati memandu ye..

    BalasPadam
  17. betul lah tu yatie...tk hensom lh raya nnti rongak..
    bertuah yatie dpt braya dgn kluarga sendiri dn mertua.kakak ni dh jdi orgtua adik2 balik rumh akak raya ni.
    selamat hari raya yatie..maaf zahir batin spanjang singgah dn komen kat blog yatie ni.

    BalasPadam
  18. p/s SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN SEPANJANG PERKENALAN & PERSAHABATAN KITA MESKIPUN HANYA BERLEGAR DI ALAM MAYA. JEMPUTLAH DATANG KE RUMAH YA...

    BalasPadam
  19. Selamat Hari Raya buat Yatie sekeluarga..
    Maaf Zahir dan Batin..

    Moga bergembira di hari lebaran ini bersama keluarga tersayang..

    BalasPadam
  20. salam aidilfitri kak..
    maaf zahir batin :)

    BalasPadam
  21. salam aidilfitri selamat hariraya hati2 dijlnraya mak tu yee., ehHHee

    BalasPadam
  22. Selamat hari raya buat Yati dan keluarga. maaf zahir batin.

    BalasPadam
  23. Selamat Hari Raya kak Yatie..thun ni tema barju raya warnameralh lagi ke warna lain..

    Ahahah..kelakar si nabil ni..tak nak gigi rongak nanti tak cantik dlm gambar ye

    BalasPadam
  24. Pesan kat nabil, nnti amik gamba senyum simpul je..jangan bukak mulut.. :D

    BalasPadam
  25. alohai.. raya ni jgn senyum ye dik..
    kak
    selamat hari ye..maaf ada terkasar bahasa, gurau2 selama berkomen kat sini ye..

    BalasPadam
  26. selamat hari raya tuk akak & family..semoga selamat sampai dikampung dan kembali dgn selamatnya...maaf zahir batin yer..

    BalasPadam
  27. Salam Eidul Fitr buat Yati dan famili. Jika ada terkasar bicara harap maafkan...

    BalasPadam
  28. selamat hariraya jugak dari kaknoor dan family utk yatie semoga gembira hendaknya ya di hari yg berbahagia ini

    BalasPadam
  29. selamat hari raya kak.. maaf zahir batin yer..kot2 ada penulisan kita yang menyinggung hati akak selama ni.. saya tak sengaja... harap di maafkan.. raya ni datang lah beraya umah kite.. :)

    BalasPadam
  30. noe jumaat keje lg...noe nak ucapkan selamat menyambut hari lebaran buat kak yatie sekeluarga...maaf zahir batin...semoga bergembira bersama keluarga

    BalasPadam
  31. Haha takpe, maintain lawa walaupun kurang gigi tu. Beraya kat Kuang dulu ya.. bestla raya kat rumah mak sdiri ya.. moga sentiasa ceria ..

    Selamat hari raya utk sekeluarga ya..hati2 memandu

    BalasPadam
  32. Selamat Hari Raya AidilFitri T..Tkasih buat Kad Raya yg ko kirimkam kan...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)