Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Ahad, 25 November 2012

BLIND DATE LAGI.. ;-)

Hari ni saya blind date lagi dgn blogger cute oven small kitchen.. naz.. comel dan cantik orangnya. Naz ikut suaminya berkursus di Klang, kami jumpa di masjid negeri shah alam, atas urusan apa ye... hehehe.. 

 Kami berjumpa sebab Naz nak beli pure marine collagen... Naz beli set A laicikang 5 peket.. kebetulan saya buat laicikang budak 3 org tu nak minum.. jadi rezeki naz dapat rasa, saya beri 3 bekas air laicikang...
 Saya tak dpt berbual panjang dgn Naz sbb hendak bawa nabil keklinik.. masa hendak keluar rumah nabil terjatuh lalu terantuk pd buju meja. Cepat saya ambil ais batu utk ditekap pada lukanya utk berhentikan darah. Dah janji dgn Naz pukul 2pm.. itu pergi hantar pure marine collagen pd naz dulu...
 Doktor membersihkan luka nabil dan letakan gam.. tak perlu jahit kata doktor.. mujur lah nabil diam aje masa di buat oleh doktor tu...
 Dah siap ditampal dan jgn kena air kata doktor. Nurse tu kata hari ni dah 2 org budak kena, yg tadi terantuk bucu di tandas... jgn lasak lg ye nabil... kata nurse tu... nabil senyum aje..
p/s akak minta maaf ye Naz tak sempat nak bual panjang. terima kasih beli pure marine collagen akak... apa nak tanya call akak ye ;-)

2 ulasan:

  1. Assallamualaikum kak yati..
    Hihi..malu Naz muka masuk dlm blog akk...:-P
    Laa...x perasan lah pulak di muka nabil tu ada luka masa kita jumpa tu.. Patutlah akk cam rush je masa tu. Tak pe ye Nabil..minum bnyk2 air laichi kang..biar cepat baik luka di muka tu...hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikumsalam Naz,

      Apa nak dimalukan... memang dah comeykan :)

      Alhamdulillah sekarang Nabil dah ok..

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)