Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 8 November 2012

Nyanyian di malam hari *__*

Korhh Korhh Korhhh... Nabil  batuk pulak..

Korhh Korhh Korhh ... Sahut kak Najeeha pula... aduh semakin menjadi-jadi

Korhh Korrh Korhh... Jawab Kak Nabilah.. semakin menyanyi dimalam nan sepi....

Ubat batuk dah silih berganti... namun batuk masih tidak reda-reda juga.. Penyudahnya saya cuba pula seaweed campur dengan madu... Alhamdulillah nyanyian di malam hari nan sepi itu tiada lagi sahut-menyahut dan jawab-menjawab oleh si tiga beradik ini..

Ermmm Sedapnya :P

Segelas besar air seaweed dicampur 2 sudu besar madu
penawar batuk budak bertiga ni

Ni pula jus seaweed dicampur dengan 2 sudu besar tropika
sunquid... hehehe semestinya untuk mama ;-)

Masker untuk mama juga ;-))
Dengan  sebunggkus seaweed ini.... 


Hanya RM5.00, saya masak dengan 2.5 liter air, saya dapat 2 gelas besar plastik jus dan 3 cawan kecik, 1 gelas besar seaweed madu dan 2 masker untuk muka.... woo hooo... makin gebus dan mulus lah pipi saya.:))

Untuk cara-cara penyediaannya boleh tengok DISINI ~ CARA PENYEDIAAN

Alhamdulilah, ramai juga yang mencubanya.. maklumbalas banyak di FB dan minta lagi.. ada respon yang emak dia dah hilang rasa kebas-kebas ditangan tu... Alhamdulillah..

Terima kasih Aishah.. beli 2 bungkus seaweed with set laichikang dan 2 bungkus yang 30grm. Saya beri Aishah Jus Seaweed Sunquik... Selamat mencuba ye Aishah :D

Jom kita cuba pulak kawan-kawan ^__^


2 ulasan:

  1. Yati, kebas tangan pun boleh baik ya, mesti kena cuba nih... nnti kak rose calling2 ya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye kak rose.. itulah respone adik tu secara lisan tentang kebas tangan emaknya telah beransur hilang... tu yg minta lagi seaweed ni :)

      p/s Nanti calling2 yati ye kak rose

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)