Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 23 November 2012

SELAMAT HARI LAHIR NOVEMBER

Pada cuti Hari Depavali, kami sekeluarga menyambut ulang tahun kelahiran bagi yang lahir bulan November. Bila dah berkumpul ramai-ramai rumah mak akan jadi riuh rendah...

Majlis dimulai dengan bacaan doa selamat :)

Besday girl Hanna, Qhalisya, Kak Nana, Mama Qhalisya,
Kak long Idah dan Kak cik Shahirah(tiada dlm gambar)
Menu petang itu Mee Kari, Bubur durian pulut hitam, nugget
dan makanan ringan
Pertama kali saya membuat kek
barbie utk Qhalisya, tengok deco
yg comot :( kena belajar lagi
Acara buka hadiah pula :)

Qhalisya dapat kereta sempena besday,
abang dapat motor sebab periksa no 1 :)
Selamat hari lahir semua...Semoga umur kalian dirahmati Ilahi ^__^

p/s sebenarnya saya tak sihat demam selsema, tu entri pendek ajer >_< maaf ye... nak gi tido jap :)

10 ulasan:

  1. salam kak yati.....
    selamat hari lahir untuk semua.....moga panjang umur murah rezeki dan diredoi Allah amin....tidur lah...jangan lupa makan ubat ye......

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih yan.. Alhamdulillah akak dah sihat....

      Padam
  2. salam singgah & follow...
    mmg tak sabar nak sambut besday kan...seronoknya rasa...tang kek paling best....

    * mslh upload gmbr blum setel lagi...mmg ikut step dari blog yg dicadangkan tu..smpai langkah 6 tunggu email dr gmail x muncul2...smpai kini...lega kan..mslh Cahaya Yati dah selesai...
    nnti nak try buat lagi tau buka email baru lagi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuba lagi.. insyallah berjaya.. akak pun buat blog baru nama cahaya yati.. sebelum ni Catatan cahaya hidupku..
      terima kasih follow akak ;-)

      Padam
  3. happy birthday untuk semua...semuga dipanjangkan umur, murah rezki dan sihat selalu.

    pandai wat kek barbie doll tu... keras tangan kak rose ni x brani lagi nak mencuba...

    rehat banyak2... nnti dah sehat boleh certa panjang lagi ya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak rose... saya dah Bertambah baik.. Alhamdulillah..

      Padam
  4. hppy besday pd yg menyambutnya yer..

    bestnya dpt bkumpul gitu..kek pon byk..boleh pilih nk mkn yg mne 1..hadiah pon besauuu2..hihi

    BalasPadam
  5. As salam Cahaya Yati,

    Moga semua yg menyambut Hari Kelahiran November diberkati... Kalau saya kek tu dah sgt cantik & mengagumkan! Tahniah!!! :))

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)