Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 22 November 2012

PELAKON TERBAIK ANUGERAH SKRIN 2012 ^__^

Mama .. kakak takut nak titi..
merangkak boleh tak  :-/
Imbang badan tu elok-elok
meniti titi tu nanti jatuh :P
Awas Nina.. nanti tersungkur, masuk
pula dlm gaung tu nanti
Abang Nabil cepatlah tolong Zaara
buaya nak gigit ni.. jgn tengok jer..
Tolong jangan buka seluar saya...
Eeee.. malu la Nina :P

Dah lama saya dilautan ini... siapa nak tolong..
aduh termenung sudah ;-)
Sedap pucuk daun ni.. yummy :D
Duduk baik2 kat tangga tu ye :D
My twin ;-)
Seronok betul jadi pelakon terbaik Anugerah Skrin 2012 ni... Hahaha semuanya kami lakonkan di iCity Shah Alam Trick Art Museum. Banyak gambar sebenarnya tak larat nak pilih semuanya... lebih 30 gambar ilusi rasanya.. jom kita enjoy didalamnya...


Jom terjah ....  apa yg hendak dilakonkan..
Hampir pukul 10 malam kami disini.. keluar dari situ kami pergi tempat lampu pokok yg sangat canteekk... jom layan cerita bergambar jer ...








p/s Terima kasih kepada LYAfrina kerana telah membuat tutorial-upload-gambar-bila-melebihi. Jadi dapatlah saya upload gambar2 masa percutian kami... nanti nak buat entri percutian di Perak dan Penang ... 4 hari 3 malam :)

Terima kasih juga kepada Nadiah yg telah memberi link ini kepada saya.....

12 ulasan:

  1. salam kak yati.....
    meriah sunguh tenguk gambar2 tu....ingat kat mana tadi....rupanya kat i city rupanya....cantik lukisan 3D tu.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semua orang enjoy dalam muzium ni Yan.. semua watak nak dilakonkan :P

      Padam
  2. Hello Yati, I enjoyed looking thru the very nice gambars here. You have a beautiful family. Can see your kids having fun.
    Have a great week and keep a song in your heart.
    Lee.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi Lee, we are quite happy in the museum ... Our character sorts playing. Thank you to comment here ..

      Padam
  3. Balasan
    1. Memang menarik Nadiah dalam muzium 3D ni, macam watak boleh dilakonkan ehe :P

      Padam
  4. bestnya..nti nk g la..mcm kt obesea lak..ade aje perubahan kt icity ni..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak pergi nak caling2 akak ye QH.. boleh kita jumpa.. dekat sgt dengan rumah akak QH..:D

      Padam
  5. wah..mcm best je muzium ni kak..
    siap boleh berlakon lg anak-anak tu..comel je :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom lah atie seronok .. boleh pula anak2 atie berlakon pula :D

      Padam
  6. Wah bestnyaaa... hari tu nk pergi tp x sempat... kena pergi juga time cuti sekolah ni...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)