Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 8 Mac 2013

PEKAN COWBOY SUNGGUH NI ;-)

Saya sampai di Eagle Ranch Resort ni dah malam lebih kurang pukul 9 mlm... ambil dinner sikit dan terus masuk kelas... tak selesa langsung sebab badan melekit tak sempat mandi... dah habis pukul 12 mlm.. balik bilik terus mandi baru  sedap nak tido....
Pagi baru dpt explore tempat tu... memang macam pekan cowboy sungguhlah... dah kali pertama tengok bilik dah terkejut, macam tinggal dlm kabin jer...



Depan pintu masuk untuk ketempat makan dan tempat penginapan, Alhamdulillah tmpt ni semua berdekatan tak perlu jalan jauh...

Inilah rupa tempat penginapan saya, macam bentuk kereta kuda dlm cerita cowboy tu kan... anak2 saya ingat bila pegi PD mesti dekat dgn laut.. tak tahu mama duduk dlm hutan.. pagi tadi terjerit2 bila ulat gonggok naik atas katil...

Inilah rupa dalam bilik tu, semua dibuat dgn papan....


Guna lampu ayam jer dalam bilik ni, alhamdulilla ada aircond... sedap sikit membuta... hari program banyak indoor... saya kalau indoor yg byk talk dari speaker jer, memanglah mata nak pejam jer.. puas saya buat pergerakkan sendiri.. tewas juga... esok baru outdoor program... Ok kawan2 nanti saya update lagi ye... bye.. tq sudi baca dan komen ;-)


20 ulasan:

  1. unik betul bilik nyer... menarikkkkk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang unik lia..... damai pula dipagi hari ;-)

      Padam
  2. jangan lupa naik kuda kak...hehe

    BalasPadam
  3. menarik tapi ada ulat gonggok tu yg x bess tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu pasal n0e, kwn sebilik akak pun geli sama, dah dua2 menjerit hahaha :D

      Padam
  4. bila indoor, kena tahan mata aje la.. tapi kalau dapat speaker yg best, tak sedar pula masa dah habis, kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul Nur ... if speaker best rasa tak cukup ilmu yg diberikan ;-)

      Padam
  5. macam menarik aje tempat ni.....nice ...

    BalasPadam
  6. mengutip pengalaman di pekan cowboy....tentu menarik apb memorinya di kenang...

    BalasPadam
  7. betul2 mcm pekan koboi Kak..
    tapi msti seronok juga bila duk tempat mcm ni.. ye lah sllu nya tgk kt TV je koboi2 ni...hehe:)

    BalasPadam
  8. penah terbaca pasal resortni... tapi tuler kalau bawak budak takut tak sesuai lak yerk... tapi teringin gak nak merasanyer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh ajer Zila bawa anak2.. penginapannya ada bermacam jenis.. ada rumah kampung, ada rumah jenis caribean ni... boleh pilih... ada swimming pool lagi :D

      Padam
  9. mmg mnarik Eagle Ranch tu..penah tgk kt internet...cuma lum bpeluang lg nk jejak ke situ...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)