Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 19 Mac 2013

RATU HATI KU ^____^

Wah! dah seminggu saya tak update blog ni... memang sibuk sungguh ni... rindu nak BW kekawan semua.. Pada 17hb Mac adalah hari lahir ratu hati saya a.k.a mak saya... pepagi saya saya dah wish mak saya selepas solat subuh kerana nak pergi advance fesbuk power... Mak saya terperanjat masa cium n peluk mak sebab mak pun lupa hari jadinya... semoga Allah merahmati usia mak saya..

Emak engkau Ratu Hati Ku ^___^

14 ulasan:

  1. sanah helwah mak cik.. smoga dikurniakan kesihatan yg baik, bahgia dunia akhirat :)

    BalasPadam
  2. selamat hari lahir buat mak akak, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...amin...

    BalasPadam
  3. selamat hari lahir untuk ratu hati yang mengembirakan hati...

    BalasPadam
  4. Assalam.
    Selamathari lahir untuk ratu hati..moga panjng umur dn murah rezki..amin

    BalasPadam
  5. semoga diberikan kesihatan yg baik, pnjg umo n murah rezki utk makcik..
    beruntung ada mak lagi kan..hargai lah sentiasa sementara masih ada..

    BalasPadam
  6. slmt hari lahir buat mak akak yer...semoga diberikan kesihatan n dimurahkan rezki..

    BalasPadam
  7. selamat hari lahir untuk mak akak moga panjang umur sihat sejahtera selalu AMIN.....

    BalasPadam
  8. selamat hari lahir buat mak awak semoga dipanjangkan umur & diberi kesihatan yg baik...

    BalasPadam
  9. selamat harilahir untuk mak .... semoga diberi kesihatan yang baik dan dirahmatiNya....manis sungguh senyuman mak awak

    BalasPadam
  10. Selamat Hari Lahir buat mak akak..
    semoga sentiasa dlm lindungan Allah.S.W.T..amin :)

    BalasPadam
  11. selamat hari lahir buat mak cik...
    moga dipanjangkan umur...
    bulan mac juga samalah dengan mak Nur...

    BalasPadam
  12. semoga mak yati diberi kesihatan yang baik dan diberkati hidup oleh NYA..

    BalasPadam
  13. best nyer dapat peluk cium mak....
    semoga mak terus diberi kesihatan yang baik :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)