Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Sabtu, 9 Jun 2012

Skuad Jejak Era :))

Semasa habis lawatan di Istana Negara dah pukul 1.30pm.. so masing-masing perut dah berdondang sayang minta di isi. Kemudian kakak mencadangkan makan di belakang bangunan Polis Bukit Aman dan masjid pun dekat disitu. Masa menunggu 2 kereta sampai di tempat parking, kami nampak kereta skuad era di parking berhampiran tempat kami parking. Anak buah kata itu kereta skuad era, jom kita pergi tengok...

Petugas  Skuad Era ni sibuk panggil orang ramai nak bagi hadiah tapi
kena jawap soalan yang diberi, caranya angkat tangan dan senyum baru 
boleh jawab soalan :)


Budak 2 orang di kena one two zoom dulu baru bolehdapat hadiah baju ni.. izzat yang menang  :D

Iz dapat jawab soalan Ipin Upin 

Kak Nabilah saya dah lupa dia jawap apa .. dapat biskut

Saya pula dapat baju t shirt AKU SUDI
soalan yang diberi 1x 1 berapa jawap dengan
perkataan.. saya pun eja SATU

Kak Ateh baru sampai tapi skuad era tu dah habis...
Budak-budak dapat botol air.. tu yang Nabil pegang
Saya tak pernah pun terlintas akan bertemu Skuad jejak era ni... rezeki kami hari ini dapat 6 bungkus roti gardenia dan 10 botol air twister tu... Seronok juga ... soalan yang diberi senang sangatlah...

4 ulasan:

  1. wah.. rezeki..Alhamdulillah..;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rezeki terpijak As... hehehe Alhamdulillah

      Padam
  2. asslm Kak Yatie...sabtu tu QH pon pegi Istana Negara jugak..tp pegi pagi kol 10...klau x leh jmpa..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikumsalam QH,

      Akak pergi hari Isnin 4 Jun, entri dah lewat nak cerita hehehe.. Nanti kalau ada rezeki boleh jumpa kan...

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)