Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 31 Disember 2015

Boleh Ke... Nak REVIEW Blog Sendiri *__*

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan diberikan kesihatan yg baik jua..

Entah macam mana teringin pulak review blog kecik saya ni.. setelah hampir 4 tahun saya berblog ni.. sayang sangat dgn blog ni.. macam diari pulak mencatat kenangan manis,suka,duka dan pahit saya ni ;)

Sahabat kesayangan saya seramai 480 yg sudi mengikuti blog kecik saya ni.. sayang sangat dgn kalian.. tanpa kalian siapalah saya ni (^__^)

Blog saya ni bukan lah blog masakan sangat.. malu saya dgn blogger pakar masak tu..tapi bila di lihat catatan popular tu.. semua resepi tu @__@


Purata orang datang berdatang sehari ke blog saya ni sekitar 2,000++..
Untuk sebulan adalah 87,000++
Untuk 4 tahun ni 2.7 juta yg dtg berkunjung.. terima kasih ye berkunjung ke teratak kecil saya ni..

Catatan sepanjang tahun yg paling tertinggi didalam carta adalah"RESEPI KEK COKLAT MOIST ANIS" ramai yg dtg melihatnya 387472 dan komen 102.. ramai orang suka makan kek kan ;)

Dari pelbagai negara yg datang bertandang ye.. jemput2 masuk.. jgn segan dan malu ye ehe ;)

 Komen  14,626.. ni lah kekawan yg suka sembang dgn saya..
Catatan entri saya keseluruhannya 1,282..
2012 - 209
2013 - 254
2014 - 369
2015 - 405

Apa yg saya harapkan pada blog kecik saya ini.. semoga memberi manfaat kepada mereka yg bertandang kesini.. 

Kita pun dah sampai ke penghujung tahun 2015..
Wellcome 2016..
Semoga saya rajin update entri hendaknya :D


25 ulasan:

  1. kalo blog yg ada resepi mmg rmi yg terjah...smua suka tgk resepi and masak2 kn

    BalasPadam
  2. TAHNIAH HEBAT PENCAPAIANNYA...SELAMAT TAHUN BARU 2016.

    BalasPadam
  3. Tahniah...ramai dah tu pengunjungnya

    BalasPadam
  4. tahniah,,, suatu masa nanti saya pun nak review blog sendiri,, masih bertatih sebab blog baru bermula semula,, selamat menghapdet blog hehe..

    BalasPadam
  5. ok aoa salahnya review..dh huung tahun ni kan kena la perhatikan apa pencapaian blog..uv entry popular semua..semoga terus sukses menulis blog..selamat tahun baru 2016

    BalasPadam
  6. Dalam berjuta-juta lemon hihi... salah satu lemon itu kakak kan Yati:)
    Semoga tahun 2016 menjanjikan lebih kebaikan buat kita semua. Bertambah kental iman dan diberi kesihatan terbaik utk menjalankan amanah dan tanggungjawab yg dipikul.

    BalasPadam
  7. Pencapaian yang membanggakan untuk blog akak... Tahniah!
    Blog saya pun tak capai camtu dalam masa 4 tahun. Hebat!

    BalasPadam
  8. ye kak...blog akak antara peberet blog lieya jugak...semua ade...resepi, citer keluarga....penulisan akak pun simple dan mudah..seronok bace...heheehehehe

    selamat tahun baru 2016 kak...moga tahun 2016 memberi 1001 keberkatan dan rahmat pada kite sekeluarga.....amin

    BalasPadam
  9. taniah kak... walaupun kita baru jgk lah kenal rpt di alam blog tp dana suke jenguk blog akka... kalau blh hari2 nk jenguk n tinggal note... akak ada mcm2 petua... ada resepi simple2 suke sgt

    BalasPadam
  10. kakak suka baca blog yatie pasal banyak ilmu yang kakak tak tau sebelum ni dapat kakak belajar terutama bab2 agama dan kakak juga selalu buat resepi2 simple yg yatie share...
    Selamat tahun baru 2016 juga untuk adek blogger kakak ni...

    BalasPadam
  11. tahniah..happy new year 2016..

    BalasPadam
  12. Selamat tahun baru, Yati. Banyak resepi best tu. :)

    BalasPadam
  13. hehehe.. tahniah ! lepas ni review blog SN pulak ea.. ^_^

    BalasPadam
  14. nak bagitau ni..saya pun buat kek choc moist ikut resepi yang akak bagi tu. Mmg sedap sgt lah kak!

    BalasPadam
  15. semoga selalu sukses dengan blog nya, dan di tahun 2016 ini bisa menjadi blogger yang selalu memberikan yang terbaik, amin

    BalasPadam
  16. Tahniah dh kira berjaya dh ni...blog knor sepi jer sejak akhir2 ni...masa sgt terbatas..in shaa Allah

    BalasPadam
  17. tahniah yati. ky salah sorang yg mencari resepinya..
    selamat tahun baru..

    BalasPadam
  18. blogger fofuler yg hebattz., tahniah mak yati tuhh., kipidap

    BalasPadam
  19. Tahniah Nur!. Teruskan berkongsi resepi.. kerana selain menarik traffik, ianya pun untuk saham akhirat.

    BalasPadam
  20. selamat hadapi tahun baru 2016 yang dah menjelang..tahnia perstasi blog ya

    BalasPadam
  21. Hebatnya blog awak CH. Tahniah CH! Mak tumpang gembira dan bangga. Sapa tak bangga weyh bersahabat dgn blogger femes mcm awak....

    BalasPadam
  22. Blog kecik tapi impaknye beso...lepas baca n3 ni terus saya pon bersemangat nak berblog...moga terus maju jaya..cayokkk..cayokkk

    BalasPadam
  23. tahniah.. teruskan berblog kak..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)