Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 14 Jun 2012

Hari Lahir Bulan Mei

Hendak juga saya abadikan di blog ini, walaupun telah lama berlalu :) Sambutan hari lahir bulan mei di buat selepas majlis pertunangan anak buah saya syahirah, so lokasinya semestinya rumah emak saya ^__^ tambahan semua dah berkumpul senang buat terus. Ada enam orang yang lahir bulan mei ni, pertama en suami saya 8 Mei, kemudian Nabil & Kakak Andak saya 23 Mei sama hari berdua ni, selepas tu saya 25 mei, di ikuti anak buah saya Nurin 28 Mei dan akhir sekali Kharil Anuar 30 Mei...
Ini lah 6 orang besday boy n girl ^__^

 Menu utama petang tu Mee Kari dan Nasi lemak haha.. sama jer dengan makanan majlis tunang tu.. kek Aiskrem yang yummy....

Abah aka Atuk yang sporting.. buat semua ketawa, Nabilah siap tumb up
kat atuk dia



Sibuklah si Nabil dengan hadiah yang di beri oleh mak saudara dan sepupunya. Semoga yang menyambut hari lahir ni di kurniakan kesihatan yang baik, serta umur di rahmati Ilahi

4 ulasan:

  1. assalam Nur Hayati..selamat hari lahir buat yatie dan semua keluarga yang lahir dibulan mei

    BalasPadam
  2. ramainya lahir bulan 5. senang sambut semua sekali :)

    BalasPadam
  3. Selamat ulangtahun buat semua! seronok la dpt hadiah tu! ;p

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)