Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 19 Disember 2012

Motivasi : APA .... LIDAH BIAWAK ????

Telah banyak saya terima email dari Dr Azizan Osman sebagai motivasi diri saya... Ya Allah semoga hambaMu ni akan terus beroleh kejayaan hendaknya. Ameen....

Norhayati Bt Mohd Isa, Buang 'Biawak-biawak' Hidup Sekarang

Norhayati Bt Mohd Isa.

 
Sampai kiamat pun kita tidak akan berjaya.
 
Jika Norhayati Bt Mohd Isa masih lagi dibelenggu dengan golongan
biawak.
 
Apa yang saya maksudkan dengan golongan ini?
 
========================
Golongan Biawak? Apakah?
========================
 
Mereka adalah golongan yang suka untuk:
 
1) Merendahkan motivasi diri Norhayati Bt Mohd Isa untuk berubah.
 
2) Mengeji Norhayati Bt Mohd Isa.
 
3) Mencaci apa sahaja yang Norhayati Bt Mohd Isa, lebih-lebih lagi
jika ia berkaitan dengan benda yang baik.
 
Menghina adalah kepakaran utama golongan biawak.
 
Jika Norhayati Bt Mohd Isa mahu berjaya, langkah terbaik adalah
menjauhkan diri daripada golongan ini.
 
BERANI untuk BERUBAH.
 
BERANI untuk meninggalkan golongan-golongan
biawak ini.
 
Saya sendiri merasai perubahan hidup 360 darjah, selepas
meninggalkan mereka.
 
Hari ini, saya hidup dengan orang yang komited untuk
berjaya.
 
Lebih mengujakan, para sahabat saya kini adalah mereka
yang sentiasa menyokong apa yang saya mahu lakukan.

Tidak cukup dengan itu, mereka memberikan idea yang
luar biasa untuk menambahnilai perjuangan saya.
 
Norhayati Bt Mohd Isa, tinggalkan golongan biawak sekarang.
 
Kemudian jumpa kita di puncak kejayaan.
 
Iaitu di program BERANI 2013.
 
Pendaftaran adalah 100% PERCUMA.
 
Dalam seminar ini, saya jamin semuanya bukan golongan
biawak.
 
Norhayati Bt Mohd Isa tidak perlu percaya. Daftar sekarang sebelum
MELEPAS.
 

Wisma Richworks, No 77 Jalan Badminton 13 29, Tadisma Business Park Seksyen 13, Shah Alam, Selangor 40100, MALAYSIA
Unsubscribe | Change Subscriber Options

6 ulasan:

  1. banyaknya diri kita yg di upgrade balik....
    yg pasti bukan mudah nak berjaya...keyakinan diri penting.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu Nur... keyakinan dan keberanian itu penting.. namun email Dr Azizan ni tak jemu2 memenuhi email box akak utk dirangsang tuan punyanya :D

      Padam
  2. Bagus lah motivasi Dr Azizan ni...
    dengar2 dia nak buat seminar kt Tawau 06/01/2013 nti..
    klu ada kelapangan sy pun nak join..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom lah daftar Atie.. percuma ajer... Dr Azizan ni nak tolong anak melayu berjaya dlm perniagaan...

      Padam
  3. best nya motivasi ni, kita ni kena selalu mendengar motivasi ni selalu dan hari2 kalau tak mmg balik ke cara lama lah tu kan,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu Kak Noor... dengar dan baca mitovasi ini kena hari-hari.. tulah admin Dr Azizan selalu menghantar email motivasi.. satu hari sampai 3 email saya terima :D

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D