Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 26 Disember 2012

Putih bak kapas.... cantek halus mulusnya ;-)

 Subahanallah memang cantek ciptaan Allah... walaupun yg tak real sangat... jeles tengok Nadiah tunjuk snow memutih... saya pun nak ... hehehe :D

Canteekkk jer yg diatas ranting tu...

Beruang yg comel sangat...

Pandangan sisi

Rumah Iglo tu... rasa nak masuk jer...

Burung ni pun comel

Putih macam kapaskan :D

Close up sikit... bila saya sentuh... lembut ajer..

disudut yg gelap... macam malam hari pula


Snowman yg comel... Nabil geram tengok...

Suka sangat yg diranting tu

14 ulasan:

  1. salam kenal...
    akak g bukit cerakah ke? bp ek per entry.. dr kck org brangan nk g sane.. nk maen salji kononnye.. heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal juga... terima kasih singgah n komen...

      Ye Aizu di bukit cerakah... Masuk RM5 dewasa RM3 kanak2, nak masuk Rumah Iklim tu RM5 dewasa RM3 kanak2... pergi lah cepat sekarang masih tebal salji tu.. bulan februari nanti salji dah cair...

      Nak gi oversea jauh n mahal kan ehe :D

      Padam
  2. salam kak yati.....bestnya lama betul tak pergi sana....ingat mula2 buka dulu je....pergi lepas tu....tak pergi dah....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wa'salam yan,
      pergi lah lagi dah byk tmpt yg menarik... taman haiwan, kolam renang, bunga... nanti akak update yg tmpt akak pegi...

      Padam
  3. cantik pemandangannya....tak pergi lagi..hanya tengok kat luar jee..

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum Yati...kakpb belum pernah sampai tempat ni, entah bila ada peluang. Dah bertongkat baru nak masuk kot. Dulu2 pernah merasa salji masa kursus di Jepun, mmg seronok sgt tapi tak bestnya cuaca sejuk, bagi kakpb la.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikumsalam kakpb,

      Merasa juga salji yg ori ye kakpb.. seronokan. :)

      Yang ni pun sejuk sampai ketulang kakpb.. kami keluar masuk pegi tempat panas.. lepas tu masuk semula hahhaha :D

      Padam
  5. kak..

    bagi alamat tempat nie..
    teringin pi..

    ke obese xmungkin.. so masuk kat sini rasanya dh cukup memadai

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu CR nak pi oberse macam blogger Ana tak lah mampu.. jom kita pakat pi bukit cerakah ni ramai...

      Alamat : Taman Botani Negara Shah Alam, 40000 Shah Alam
      Tel : 03-55106922 (waktu pejabat)
      03-55107048 (untuk tempahan penginapan)
      Fax : 03-55100922

      Padam
  6. Cantik sgt kan Kak...
    InsyaAllah ada rezeki nak juga bawa anak jalan2 ke sini..dapat juga merasa main snow...hehe:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang cantek Atie.. geram sangat tengok snow ni.. musim dia bermula nov hingga februari.. kalau nak snow tu banyak datang penghujung nov dan dis.. kalau feb snow tu dah cair... akak ada pergi bulan feb.. tengok dah cair... dekat ajer dari rumah akak ni 10 minit dah sampai...

      Padam
  7. mmg seronok tgk pemandangan masa snow... seronok yg tak dapat nak digambar oleh kata-kata... even dah tiga kali merasa tgk snow depan mata, skrang pun masih duk tunggu snow turun setiap hari... snow pengubat sejuk di musim winter :)

    BalasPadam
  8. Nur lagi seronok kan... boleh guling2 dan sledging lagi di atas snow tu kan :D

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)