Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 10 Disember 2012

Motivasi : Hai Norhayati ^___^


Setelah saya mendaftar Berani 2013 di Richworks, Dr Azizan saya telah menerima email dari Richworks yang memberi kata-kata semangat kepada saya untuk terus membina perniagaan on line... Insyallah saya akan berjaya..


Hai Norhayati Bt Mohd Isa. ~ Ubah Hidup Lebih Kaya & Berjaya
Hari ini, ramai orang hidup dengan penuh
masalah, kekecewaan dan ketakutan.
Lebih mengerikan, mereka tidak tahu
bagaimana untuk mengubah keadaan 
dengan lebih baik.
Mereka juga takut dengan kata-kata
negatif orang lain.
Sebagai contoh, pernahkah Norhayati Bt Mohd Isa
hadapi keadaan di mana kita membuat
keputusan mahu mengubah kehidupan
menjadi lebih baik.
Kemudian rakan sekeliling akan berkata,
"Sia-sia sahaja engkau berangan! Lupakan
sahaja impian engkau itu!"
Kemudian Norhayati Bt Mohd Isa pun meneruskan
kehidupan yang penuh dengan seksaan
seperti biasa.

Selepas 30 tahun berlalu, Norhayati Bt Mohd Isa mula
menyesal.
Sesalan itu tidak berguna lagi!
=====================
Berani 2013 - Program Transformasi Impian 
Jadi Realiti
=====================
Berani 2013 adalah program yang saya 
anjurkan, untuk membantu Norhayati Bt Mohd Isa untuk
mengubah hidup yang biasa-biasa...
Supaya menjadi LEBIH LUAR BIASA.
Luar biasa yang saya maksudkan adalah:
1) Luar biasa KAYA.
2) Luar biasa BERJAYA.
3) Luar biasa BAHAGIA.
Program ini 100% PERCUMA. Norhayati Bt Mohd Isa
cuma perlu daftarkan diri menerusi pautan
di bawah:
Jumpa kita di sana. Nantikan lebih banyak
tip, strategi dan teknik untuk mengubah
kehidupan Norhayati Bt Mohd Isa menerusi e-mel akan
datang.

20 ulasan:

  1. Balasan
    1. Terima kasih Norzie... semoga akak akan berjaya...

      Padam
  2. wahh...penuh semangat ya..
    teruskan usaha.. moga berjaya & terus sukses...amin:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih atie... semangat akak sekarang ni :P

      Padam
  3. ramai yg berjaya masuk kursus Dr. Azizan nih..
    teringin nak join...semangat come back...

    BalasPadam
  4. Teringin nak join program dr azizan ni.. tapi entah bila la nak terjoin tu.. hehe..

    ps: semoga yati terus sukses.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom Zefa join.. akak dah join sekali tu.... Memang best, smpi habis program masih bersemangat ;-)

      Terima kasih doakan akak... amin

      Padam
  5. teruskn usaha..moga berjaya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Sal... amin... berjaya dunia n akhirat...

      Padam
  6. salam kak yati....
    yan akan doakan akak berjaya....

    BalasPadam
  7. chaiyoookkkkkkk!!

    like

    banyak manfaat y akan dibawa nanti y penting berusaha ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yessss... go go go Norhayati.. bersemangat sudah akak ni dgn kata2 perasang yg u all beri..

      Terima kasih CR ;-)

      Padam
  8. moga bjaya...suka tgk semangat akak ni..moga QH pon begitu jugak utk thn hadapan..caiyokkk :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom. tanamkan semangat QH....
      caiyokkk juga utk QH ;-))

      Padam
  9. usaha tangga kejayaan...insyallah...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)