Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 15 April 2013

Sayang Mak... ^____^


 Ini cerita masa harijadi bulan Mac 2013... hehehe sekarang baru nak cerita... bukan apa untuk kenangan anak cucu cicit mak saya ...

 Pada masa ni ramai yg tak dapat hadir kerana adik saya buat hari sabtu... so masing-masing ada kerja dan program ... dah nak malam baru ramai yang datang...


Happy Birthday bulan Mac yg ada 4 orang ajer..
Mak kena pakai juga topi besday tu... cucu yg baju hijau tu
suruh heheh :)



Kita tiup lilin dulu Dany... bussss

Uwan jom sama kita potong kek

Qhalesya yag tak puas hati nak potong juga kek tu :D

Semua senyum cepat :D
Keesokan harinya saya bawa mak pergi jalan-jalan Putrajaya... namun begitu tak puas nak ronda-ronda kerana hari hujan... so jalan-jalan dalam cruise tu jer lah... nanti kita pergi lagi ye mak...

Mak dlm cruise masa baru bergerak...

Macam masjid terapung pula ...

Ambil gambar dalam cruise tu jer
nampak air tu berbintik-bintik sebab
rintik hujan...

Hujan dah berhenti sikit masa ni
Saya sendiri pun tak puas hati... dah plan dengan kakak2 dan adik2 nanti nak buat yg proper pergi sini... rasa-rasanya kena bermula dengan sarapan pagi disini baru boleh pusing satu putra jaya ni :D

10 ulasan:

  1. sejuk hati mak anak2 dah cuba utk bahagiakan hatinya. Next time boleh plan lain pulak k.yatie.

    p/s: selamat hari lahir buat mak k.yatie, semoga dikurniakan kesihatan yg baik. Sporting! Nak jugak mak k.yatie di pakaikan dgn topi besday :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye la LL, kena plan awal sikit gi sana....
      Dah cucu suka menyakat uwan nya... camtu lah, nasib baik uwan sporting hehe ;-)

      Padam
  2. best dapat meraikan harijadi mak kita tersayangkan.. esp dapat menyambut bersama anak dan cucu tersayang... kenangan terindah dalam hidup...
    bestnyer naik cruisetu.. berapa harganya yerk!!! akak teringin tapi tak tersurvey lagi...

    BalasPadam
  3. takpa lambat janji update utk kenangan sendiri jer pun kan....

    BalasPadam
  4. Dapatlah jalan2 mak tukan CH sebab masih sihat dan kuatkan...

    BalasPadam
  5. Selamat Hari Lahir buat Mak akak..
    moga sentiasa di Lindungi Allah..
    best juga jalan2 ke Putrajaya ni..:)

    BalasPadam
  6. bestnya...mst mak akk suka kan.. :D
    ank2 semua berkumpul...

    BalasPadam
  7. selamat hari lahir untuk mak akak....moga sihat selalu.....

    BalasPadam
  8. semoga mak yatie diberi sihat tubuh badan...mesti bes kan dapat bawak mak jalan-jalan...rasa puas..

    BalasPadam
  9. Alhamdulilah, mak masih sihat dah kuat lagi...
    Seronok dpt jalan2 kat putrajaya :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)