Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Ahad, 15 Januari 2017

Jom Baiki TULANG BELAKANG..

#PERUBAHAN POSITIF RAWATAN TERAPI YUMEIHO TERHADAP PESAKIT SCOLIOSIS

Kesan rawatan terapi Yumeiho terhadap pesakit Scoliosis

Sebelum dan Selepas rawatan Yumeiho bagi pesakit Scoliasis

Gambar contoh di bawah menunjukkan kesan rawatan sebelum dan selepas rawatan yumeiho bagi pesakit Scoliosis.

Scoliosis merupakan sakit tulang belakang bengkok seperti huruf "S" atau "C" dan punca sebenar penyakit tidak diketahui sebenarnya. Kebiasaannya penyakit Scoliosis terjadi pada kaum perempuan dan jarang berlaku pada lelaki tetapi ianya tetap ada. Sekiranya tulang belakang sudah bengkok sehingga 40+ darjah maka pesakit akan disarankan untuk membuat pembedahan.

Tanda-tanda dan cara mengesan pesakit Scoliosis

Rawatan Yumeiho bertujuan memperbetulkan masalah kedudukan tulang belakang. Kekerapan rawatan adalah bergantung kepada individu. Rawatan ulangan adalah perlu bagi memastikan kesembuhan yang sempurna.

*#AWAS! RAWATAN TULANG BELAKANG BUKANLAH UNTUK TRIAL AND ERROR DAN BOLEH MENDAPAT KECEDERAAN BILA DIRAWAT OLEH MEREKA YANG TIADA KEAHLIAN*

Pastikan anda mendapat rawatan Yumeiho™️ dengan terapis yang di iktiraf oleh International Institute of Practical Preventive Medicine Tokyo(Yumeiho Center Japan) untuk keselamatan dan keberkesanannya tanpa kesakitan tanpa pembedahan dan tanpa ubat2an.

Tulang belakang anda adalah sesuatu perkara yang sensitif dan boleh mendatangkan kecederaan jika di tangani oleh mereka2 yang tidak ada keahlian dan kredibiliti.
Masalah Tulang belakang anda bukanlah untuk 'trial and error'.

Rawatlah Tulang belakang anda dengan kaedah Yumeiho™️ dengan Instructor yang di iktiraf oleh International Institute of Practical Preventive Medicine Tokyo(Yumeiho Center Japan) yang terlatih dengan kaedah yang telah terbukti keselamatannya dan keberkesanannya selama lebih 50 tahun di lebih 83 buah negara di dunia.

*ATTENTION! KHAS UNTUK WARGA LEMBAH KLANG,JANGAN BIARKAN SAKIT TULANG BELAKANG ANDA TERUS MELARAT !!!!*
==========================================================================
 Risau sebab selalu lemah2 badan dan cepat letih?

 Tak tahu mana nak buat RAWATAN BEKAM dan Urut saraf dan TULANG BELAKANG yang berkesan?

 Adakah Tuan mengalami masalah TULANG BELAKANG seperti dibawah ini?

o “Aduh sakitnya belakang ni,duduk dari pagi sampai petang,rasa mcm nk tercabut tulang ni"

o “Duit dah habis byk beli ubat tahan sakit@pain killer,sakit belakang tetap kuat lagi”

o “ Sakit belikat ni dah bertahun2 dah,kadang2 pinggang pun tangkap jugak,susah nak buat kerja kalau asyik sakit2 badan ni"

=======================================
PUSAT TERAPI ABQORI ALFARUQ
=======================================

 RAWATAN YUMEIHO(pembetulan Tulang Belakang)
“Alhamdulillah,lepas buat rawatan Yumeiho ni,byk dah lega sakit2 badan ni,terutama bhgian pinggang dan pinggul.Kalau x,nak berjalan pun sakit,klu solat kena ada kerusi la jawabnya”

 CAJ RAWATAN
“Rawatan pon tak mahal. Jumpa doktor sebab slipdisc pon dah nak dekat beratus ringgit Rawatan Yumeiho ni Rm90 je dalam 45 minit, Fuuh,memang lega betul,RUGI x cuba“

 NASIHAT KESIHATAN PERCUMA
Tabib akan berikan tips kesihatan,diagnos penyakit dan petua2 untuk lebih sihat dan cergas.
InsyaAllah kami dari Pusat Terapi Abqori AlFaruq boleh membantu anda.
.
.
Dalam pengalaman rawatan yang kami lakukan, InsyaAllah dengan kaedah-kaedah ini dapat membantu anda-
.
.
#Bekam Sunnah
#Urutan Saraf (Stimulaterapi)
#Yumeiho ( Pembetulan Tulang Belakang)
#Bekam Synergy
#Moksa
#Akupuntur

.
.
Jangan malu2 dan jangan segan2
dan paling penting,
jangan biarkan sakit anda melarat.
Bertindak segera.

Hubungi Tabib Ust Fadhil secepat mungkin.
Tunggu apa lagi? Bertindak segera,

MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBAT!
.
.
.
WhatsApp 'Sihat' ke 019-2975 298

WhatsApp 'Sihat' ke 019-2975 298

WhatsApp 'Sihat' ke 019-2975 298
.
.
.
Pusat Terapi Abqori Al Faruq
No.7-G jalan Pahat J/15J, Dataran Otomobil, Sek. 15 , Shah Alam.(berdekatan Temerloh Catering ikan patin)
.
.
.
WAKTU OPERASI :
ISNIN – JUMAAT (10am – 6pm)
SABTU DAN AHAD
(APPOINTMENT SAHAJA)

#RawatanUntukLelakidanWanitadisediakan.

"Hidup Sihat,Hidup Berkat"
Tabib Ustaz Fadhil.

#Bekamshahalam
#Rawattulangbelakang
#Urutlelakidanperempuan
#Bekamsunnah
#Urutsarafshahalam
Sumber : Facebook


17 ulasan:

  1. saya dok sakit pinggang memanjang dek tulang blkg yg telah lari kedudukannya akibat beberapa kali terjatuh sambil terduduk..

    BalasPadam
  2. terima kasih share kak, mmg dok cari tempat nak berbekam utk suami nie.

    BalasPadam
  3. masih belum cari tempat yang buat bekam ditempat acik ni yatie..acik buat akupunter je..sebab tak jauh dari rumah

    BalasPadam
  4. Itulah dikatakan setiap penyakit ada ubat/penawarnya melainkan mati
    Org ini dikurniakan kebolehan utk mengubati tulang belakang bermasalah. Banyak pahala dia.

    BalasPadam
  5. Perkongsian baik kak..moga ade amnfaat pada yang sedang mencari trmpat berubat

    BalasPadam
  6. tkt jgk kalau pkr psl tulang belakang nih... klu dia sakit satu keje pun tak blh bt kan kakk

    BalasPadam
  7. Cerita pasal tulang belakang terus teringat lelaki yang patah tulang belakang sebab angkat berat di gym.. menakutkan...

    thanks sharing... mana tau nanti-nanti perlukan info ni...

    BalasPadam
  8. Hi, CH... lain macam aje entri ni! Ini ads ke apa nih? Wah, hebat juga CH ni sekarang ya ^_^

    BalasPadam
  9. Yelah.....baru terfikir nak tanya mcm Kak Ton tu. Pergh!! CH sekarang bukan CH yg dulu nampaknya. Bukan calang calang blogger nampaknya ....

    BalasPadam
    Balasan
    1. yelah kan, memang nak menampak selangkah dah ni
      well done CH

      Padam
  10. saya baru ni pernah dengar penyakit ni
    selalu dok kata backache aje
    appaun, nice sharing CH

    BalasPadam
  11. terima kasih kongsi info yg bermanfaat ini..

    BalasPadam
  12. tq share info ni. banyak orang yg ada problem sakit belakang ni.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)