Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 22 Mei 2013

WW : Hadiah Untuk Guru ^___^

Selamat Hari Guru
Jasamu Sentiasa Di Kenang
itu ucapan yg di tulis oleh kakak
diatas kadnya


Ini hadiah dari Najeeha, 2 utk sek kebangsaan dan
2 utk sekolah Agama, 3 cikgu perempuan seorang cikgu lelaki :)


Yang Nabilah pula, 3 cikgu lelaki seorang cikgu perempuan,
di Sek Agama kedua-duanya lelaki

p/s Projek cari hadiah ni sama dgn abahnya pada hari ahad tempohari, projek membalut malam tadi bersama saya... Sambutan hari guru ini akan dibuat pada hari khamis, semua murid dikehendaki bersekolah sessi pagi.

Sekolah anak kekawan semua dah sambut hari guru ke? Murid-murid generasi Y macam nilah seorang satu nak hadiah... :D

17 ulasan:

  1. anak sy punya sambutan ditunda esok... saya bg hadiah simple² jer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama aje dgn akak Masya, mrk beli Di kedai rm2 jer ;)

      Padam
  2. wah! banyak hadiah nya..beruntung cikgu dapat..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cikgu kena bawa trolley utk angkut hadiah2 tu Atie :D

      Padam
  3. anak2 nak meraikan cikgu...pe salahnya kan... : )

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu Amirah, utk meraikan penat lelah guru mrk ;-)

      Padam
  4. assalam yatie..sekolahanak acik pun buat sambutan hari guru hari khamis ni

    BalasPadam
  5. alahai..bagusnya..untung sapa jadi cikgu kan dapat hadiah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe nak apply jadi cikgu dah lmbt bbwana :D

      Padam
  6. bagus anak2 kak yati... pandai meraikan cikgu2 mereka :)
    kat sini, masa last day sekolah baru pelajar2 beri hadiah kat cikgu... mmg takde sambutan teacher's day :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye ke Nur, tiada teachers day, akak ingat disana lagi meriah.... :D

      Padam
  7. tak kira hadiah apa yg diberi, pasti buat cikgu berbesar hati :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu LL tentu cikgunya terasa dihargai hilang segala penat lelah ;-)

      Padam
  8. salam kak Yati......

    kalau semua anak murid macam anak kak Yati nie.....bertuah lah semua cikgu2 he heee....apa pun jasa guru tetap di kenang sel;amanya kan....?

    BalasPadam
  9. byknya hadiah tuk cikgu...beruntung la sapa cikgu yg dapat tu...

    BalasPadam
  10. Mesti cikgu suka ni dapat hadiah dari anak murid dia...cantik2 pulak tu bungkusannya

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)