Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 30 Mei 2013

Kem Motivasi Pulak :)


Balik dari bercuti di Pangkor, kakak 2 orang tu pergi kem motivasi pulak di Nur Lembah Pangsun selama 2 hari bermula 27 - 28 Mei 2013. Kesian juga tengok dia orang belum hilang penat berjalan di Pangkor dah kesana pulak. Tapi budak 2 orang tu cukup seronok, bila balik rumah kata nak ikut kem tu lagi ... 

Kem Motivasi Smartstudy di kendali oleh pakar motivasi terkenal Osman Affan, bagaimana untuk mencapai kecemerlangan di dalam pelajaran...



Ini kumpulan Nabilah... nama kumpulannya TEMBIKAI
tapi gambar lain hehehe
tergelak saya tengok, ialah gambarnya jauh bezanya dari
tajuk kihkihkih... dibawah tu nama-nama dalam kumpulan mereka

Sayup jer gambar Nabilah... pakai tudung pink tu...


Besar sungguh gelak kakak Jeeha... apa yg kelakar sangat tu :D


Suka Nabil tengok kereta tu, nampak separuh jer..

Bergambar beramai-ramai sebelum masuk kelas
Gambar ni semua saya ambil di FB kawan saya, dia menjadi urusetia utk menjaga anak-anak kami ni... kem di anjurkan oleh pihak HR sempena cuti sekolah.  Bagus jugak kem boleh mengembangkan lagi minda anak-anak. :D




11 ulasan:

  1. best2 kem camni. tkde la asik duk rumah boring je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu Amirah, sekurang2 nya ada xtvt masa cuti sekolah ni ;-)

      Padam
  2. sekarang banyak kem uat masa cuti sekolah, jadi budak² tak bosan...

    BalasPadam
  3. best anak2 ikut kem macam ni...
    Nur kalau ada peluang sure suruh anak2 pergi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best sgt tu Nur... smpi minta pergi lagi ;)

      Padam
  4. BEST...sy suka gak time buat2 logo ni...tp yg benornya diri sendiri tak kreatif pun...kalau dah 1 team tu mesti jadik jek.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi sama jer dgn akak fazian... bab logo ni blurred sikit... tapi kalau lukis akak suka :D

      Padam
  5. bagus kak kalau anak2 suka ikuti program motivasi ni... moga anak2 kita positif sokmo :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin Nur... Moga Bertambah positif lah anak kita semua :)

      Padam
  6. Budak budak mmg tak kenal penat CH... seronok memanjang ! hehe

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)