Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 9 Mei 2013

Hari Lahir Kesayangan Hamba ^___^

 Semalam hari lahir en suami yg ke 45 tahun... so kami raikan dengan majlis kesyukuran anak beranak pada malamnya... Kek coklat moist untuk besday en suami... Selamat hari lahir Darling.. semoga usia di rahmati Ilahi dan bahagia selalu disamping kami ye ^__^

Tengok Nabil tu dia yang sibuk sekali nak potong kek tu :)

Ni lah sambut hari lahir en suami merangkap dinner  kami sekeluarga pada malam itu
Nasi Arab Ayam Panggang dan Kambing... yummy :D

Nabil tengah mengutip coklat chip diatas kek tu :)

Kad untuk Abah dari kak Jeha , Kak Bella , Nabil Dan Mama
Belum kesempatan membeli hadiah... :D
 
Ucapan yang ditulis oleh kami 4 beranak utk en suami

Tengok love nabil tu I Love Abah
ada tulisan kecil dan besar aBaH hehehe

Hari ini 9hb-14hb Mei 2013 , kakak Nabilah menduduki peperiksaan pertengahan tahun, kak Nabilah yang terakhir utk KBSR dan terakhir untuk Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR). Semoga Kak Nabilah dapat menjawap soalan dengan tenang. Ya Allah permudahkanlah Anak ku menjawab peperiksaan nya. Amin..

Tenang jawap periksa ye sayang Nabilah :)

8 ulasan:

  1. selamat hari lahir untuk hubby kak yati...moga panjang umur murah rezeki dan berbahagia dunia akhirat Amin......


    p/s: meriah menu2 tu....

    BalasPadam
  2. Slmt hari lahir buat suami Yati,semoga kakak berjaya dlm examnya.
    Jom join bloglist kak Nurul.

    BalasPadam
  3. plng suka tgk besday card tulisan anak2 n akak tu...

    BalasPadam
  4. sweet jer tgk card birthday tu :)
    Insya Allah, moga kakak nabilah dapat jawab soalan dengan baik :)

    BalasPadam
  5. hepi belated besday tuk suami yati...

    BalasPadam
  6. Selamat Hari Lahir buat suami Akak..
    moga pjg umur, sihat sllu..amin! :)

    BalasPadam
  7. HAPPY BELATED BIRTHDAY BUAT SUAMI YATIE...

    p/s: ternampak ic yatie kat bwh tu... betul ke start with '6' something? that's mean sy kena panggil yatie kakak la..... alamakk..! selama ni perasan ingat ratna yg kakak.. hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye lah ... perasan pulak saya muda hehehe.... boleh ajer panggil akak... ratna...

      Sebelum ni ada tinggalkan komen di satu blog, bahasa kan diri kakak, lepas tu kena tegur... kata umur dia dah 50 lebih dah... lah ...:D

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)