Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Sabtu, 25 Mei 2013

Semoga usia dirahmati Ilahi ;-)

Semoga usia saya dirahmati Ilahi, selama saya bernafas didunia ini... Hari ini genap usia saya 44 tahun.. semakin bertambah usia semakin dekat saya akan sampai penghujungnya....

Bila saya bertanya kpd diri sendiri... untuk apa saya habiskan usia ini? Semoga saya terus memberi manfaat kpd diri sendiri dan org lain... seperti kata ustaz Hasrizal... erti hidup pada memberi...

Sekarang saya berada di Pulau Pangkor dari 24 - 26 Mei 2013.. Family day keluarga sebelah saya, seramai 7 keluarga yg pergi, 2 keluarga tak dpt pergi kerana ada tugas yg tidak mengizinkan..

Besday girl hehehe ;-)
p/s Malam nanti ada BBQ sambil sambut besday ahli keluarga yg lahir bulan Mei, nanti saya story mory hehe :D

17 ulasan:

  1. selamat ulang tahun kak Yati......moga panjang umur murah rezeki dan berbahagia dunia akhirat Amin.......

    selamat bercuti ye.....

    BalasPadam
  2. Happy birthday Yati, semuga panjang umur, murah rezki dan sihat selalu disamping keluarga tersayang.

    enjoy ur holiday, family day. seronok kan, last year keluarga kak rose buat kat melaka. happy sangat tp penat!

    BalasPadam
  3. Sanah helwah kak Yati...
    Macam tak percaya jer dgn angka 44 tu... Akak nampak lebih muda, ingatkan kita beza beberapa tahun jer.... apa rahsia kak?

    BalasPadam
  4. Happy belated birthday Kak... bestnya dapat sambut birthday kat pulau lagi

    BalasPadam
  5. Semoga dirahmati Allah kak..selamat panjang umur

    BalasPadam
  6. selamat hari jadi..moga Allah memberkati dan merahmati kehidupan yatie sekeluarga

    BalasPadam
  7. selamat hari jadi..semoga sentiasa diberkatiNya..

    BalasPadam
  8. Hepi besday k.yatie.,.semoga dikurnia kesihatan yg baik, murah rezeki & hepi2 selalu. Aminnn...

    BalasPadam
  9. hepi belated besday k.yatie...semoga diberi kesihatan yg baik...dan dipanjangkan usia...semoga bergembira bersama keluarga..besnya dpt gathering bersama ahli keluarga

    BalasPadam
  10. HEPY BEZDAY CH..... Moga sentiasa dalam keberkatan Allah...

    BalasPadam
  11. Selmt hari lahir
    alhamdulillah kan kak
    semoga diberikan kesihatan yg baik ye
    seronoknya Pangkor, plan nk ke sana minggu dpn
    akak stay kat hotel mana ye?

    BalasPadam
  12. Happy birthday kak yati. Semomga mendapat redha Allah...bahagia dunia akhirat...amin

    BalasPadam
  13. in shaa Allah...semoga usia kita diberkati...

    rupanya kita lbh kurang ya...saya tahun ni 43 th..

    BalasPadam
  14. Happy belated birthday Kak..
    moga sentiasa diberkati Allah..sihat, pjg umur, murah rezeki..amin! :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)