Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Sabtu, 18 Mei 2013

Nak baca yang mana dulu ;-)

Assalamualaikum sahabat semua... tiga hari ni separuh masa sayaberkursus, maaf jika saya tidak  sempat BW kekawan ye...
Jadi sempat update blog seringkasnya. Semasa berkursus adalah sedikit buku yg saya beli... ni lah antaranya ;-)

Buku ni saya beli semalam oleh kerana penganjur tidak memberi handout, sebabnya semua nota didalam buku ini.... so saya beli utk saya buat rujukan semula...

Buku ini diedarkan semasa saya makan tengahari , kakak yg edar tu kata utk infakinfak rumah anak yatim, nanti duitnya letak didalam tabung anak yatim yg ada di bawah ye... tmpt mkn  ni berada diatas, saya pun infak lah duit saya pd tabung itu...

Buku yg ini saya beli pd hari rabu, masa tu saya sedang cari buku utk sahabat saya, bila lihat buku ini saya pun beli sebab bagus saya baca sinopsisnya....

p/s pada pendapat kekawan semua buku yg mana satu yang patut saya baca dulu ;-)



7 ulasan:

  1. buku yg first dah tahu sikit2 masa kursus, apa kata baca buku Tunjang sukses tu dulu... hihihi, yg buku ketiga tu pun saya pernah baca, mmg best..

    BalasPadam
  2. Jgn brsedih pun bgus juga...baca part yg intersting dulu
    ..then bru bca keseluruhn...cara. Saya bca buku ilmiah mcm tu sb nak cari yg menarik dulu..

    BalasPadam
  3. macam best je semua buku tu kak.. klu sy nak baca buku "tunjang sukses" tu dulu..:)

    BalasPadam
  4. betul tu, semua best-best belaka...
    baca jangan bersedih dulu...

    BalasPadam
  5. Baru nk cakap yg mcm PM kat atas tu....

    BalasPadam
  6. tiga2 buku x pernah baca lagi...mana2 pun ok kut tuk baca dulu..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)