Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 14 Jun 2013

Apa dia salam semut tu.... Jom baca :)

 Ada yang bertanya salam semut apa kak... hehehe mula2 akak pun tak tahu... apabila akak pergi kursus ESQ tu ari baru akak tahu apa dia...

Kata Pak Andy " Biasakan diri dengan 3 S"

1) Senyum simetris... 2 cm kanan 2 cm kiri
2) Salam semut
3) Sahabat sejati

Jadi apa macam mana ye salam semu tu....

Tengok semut buat macam mana bila jumpa kawan dia :)

Bila jumpa kawan salam dan peluk buat macam semut gambar
diatas tu... (ini gambar dari google ye)

Bila tengok semua mcm dah down ke bangun dan nyanyi lagu ESQ 165... dah lupa pulak liriknya hehehe

ini saya tengah tunjuk jari 5, tengok mala kawan saya buat macam tu pulak hehehe

Ni masa games kena buat bentuk 3 segi dengan tali tu, tapi mata kena tutup macam mana nak jadi...
so moral the story.... kita perlu ada pemimpin yg satu untuk mengarah kehidupan kita...

Ini berjanji dan berikrar untuk diri...



Last kali bila habis program mesti bergambar beramai-ramai tandan kenangan...

InsyaAllah pada 21hb - 23hb Jun 2013 ini ada lagi program ESQ ini, siapa yg alumni boleh pergi, utk recharge balik iman kita tu...

Inilah kad alumni saya ... yang valid seluruh dunia... jika saya ke indonesia boleh turut serta program ESQ ini :)

7 ulasan:

  1. Baru tahu camana salam semut :D

    Bagusnya akak selalu joint program mcm ni. Saya tak pernah merasa lagi.

    BalasPadam
  2. Oo salam semut ye yatie..selamani acik tau salam orang arab he he

    BalasPadam
  3. Oh itu ke namanya salam semut..hehee... Buat juga dlm kehidupan tp tak pernah tau tu salam semut..hehehee...

    BalasPadam
  4. assalam..
    first time dengar salam semut ni..begitu rupanya..

    BalasPadam
  5. kat sini mmg biasa orang salam semut.. cuma hari ni baru saya tahu istilah salam semut tu :)

    BalasPadam
  6. oh..baru tau Kak ttg salam semut ni.hehe..
    boleh amalkan lepas ni..bagus lah info ni...:)

    BalasPadam
  7. Ohh... CH dah recharge semula ke?...
    Memang bestkan...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)