Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Ahad, 16 Jun 2013

Yeahhh ... Hadiah dah sampai ;-)

 Actually hadiah ni sampai hari sabtu  semalam, masa saya sedang menyapu di tgkt atas, tiba2 bunyi bell, saya jenguk drpd tingkat bilik saya, tengok van pos laju. teringat email Ayu kata "dah pos hadiah pada khamis,akak tunggu ye"

Nampak jari Nabil tu, sibuk nak buka yg mama sibuk nak ambil gambar ;-)

Inilah hadiah yg akak pilih dan berkenan dihati kerana pearl yg cantik warna keemasan. Terima kasih Ayu, sudi bagi akak kerongsang yg cantik ini... Rasa nak pakai raya nanti tapi kalau tak sabar, pakai nanti ke ofis ehe :D

Brooch pearl yg cantik ;-)
Apalah agaknya pilihan 7 org pemenang yg lain ye, masa tu Ayu ada tunjuk rantai tangan kristal dan butang baju melayu..

10 ulasan:

  1. Yeay..! Alhamdulillah selamat sampai.. lega sampai dlm keadaan sempurna ;-)

    BalasPadam
  2. Hi, thats really beautiful! Pearls are always very elegant.....
    You have good taste.
    Have fun and keep a song in your heart.
    Lee.

    BalasPadam
  3. lawoooo... kalau saya mesti da x sabar nak pakai he3

    BalasPadam
  4. cantiknya... bertuah dapat dr ayu...

    BalasPadam
  5. Cantik kak.. boleh pakai raya nti...:)

    BalasPadam
  6. tahniah yatie..cantik hadiah tu

    BalasPadam
  7. Tahniah!
    Lama nak tunggu raya tu...hehe

    BalasPadam
  8. Tahniah CH...cantik brooch tu...alah mesti tak sabar punya nak pakai tu hehe

    BalasPadam
  9. salam..

    bestnya dapat hadiah..tahniah ya..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)